Aloitin aamun sellaisella rääkillä, että oksat pois. Suuntasin nimittäin pitkästä aikaa aikaiselle pumppi-tunnille. Purin siellä pariakin eri ketutusta otsa ja selkä hiessä. Toinen liittyy erään Keski-Suomen suuren lehden yt-neuvotteluihin ja toinen erääseen mainoskampanjaan ja lupausten pitämiseen. Sitten olisi vielä yksi isohko moraaliongelma, joka pitäisi ratkaista. Valaistumista odotellessa.

Päivän asuni oli värien sekamelska. Ei huvittanut pukeutua kokomustaan, ettei olo synkkene entisestään, mutta mustan mukavuushameeni halusin ylleni. Sen kaveriksi sitten puin värikkään topin, kirkkaat sukkahousut ja kolmiväriset kengät. Neuletakin maltoin sentään valita hillitymmästä väriskaalasta. Korkojen sävyyn sopimaan, luonnollisesti. Otsalle vielä “koiranläjänuttura” ja päiväkahviasu olikin valmis. Monenakohan vuonna vielä näin marraskuun lopussa on pystynyt käyttämään ulkona tällaisia kenkiä.


toppi – H&M

neuletakki – Vila

hame – H&M

sukkikset – Lindex

kengät – River Island

Pehmoporoni Oskari vastaanotti torstaina ihanan lahjan UK-apuriltani. Viimeisimmän pakettini mukana tuli porolle pikkuinen yllätys, jonka postitusapurini Jossu oli sinne ystävällisesti ylimääräisenä lahjana sujauttanut. Oskari sai tutustua tummaan pikkuserkkuunsa, kun se sai käsiinsä pienen suklaisen poron! Minä tahtoisin kovasti pistellä Oskarin sukulaispojun poskeeni, mutta se ei kuulemma ole sopivaa käytöstä. Eipä!:D

Psst! Muistakaa kertoa täällä, mitä tukkatuotteita tahdotte minun testaavan. Pikkujoulumekkoarvontaankin ehtii vielä osallistua.!:)