Adventtiarvonnat ovat taas täällä! Ensimmäisenä arvontana olisi ihanalta tuoksuvan luomuparfyymiyritys Nina’s Naturen -arvonta. Merkin suurimpia ideologioita sekä arvoja ovat luonto, laatu, puhtaus ja kestävä kehitys, yksilöllisen palvelun ja estetiikan ohella. Nämä luomutuoksut eroavat alkoholipohjaisista, synteettisistä hajuvesistä siinä, että näissä on pohjana kasviöljy (nestemäiset tuoksut) tai mehiläisvaha (voidemaiset tuoksut). Jopa oman, uniikin tuoksun suunnitteleminen ja tilaaminen on mahdollista täällä. NN-sivut löytyvät myös Facebookista.

Isona plussana hyvän tuoksun lisäksi jokainen Nina’s Nature -tuoksu omaa myös  yksilöllisen aromaterapiavaikutuksensa. Parfymoinnin lisäksi tuoksu voi siis vaikuttaa esimerkiksi piristävästi, rentouttavasti tai vaikkapa meditaatiota edistävästi – ihan parfyymistä riippuen! Sain arvontaa varten kokeiltavakseni testeripaketillisen tuoksuja. Omaksi suosikkituoksukseni merkiltä nousi “Amsterdam”. Sen aromaterapinen vaikutus on lisätä avoimuutta ja elinvoimaa eli juuri passeli minulle.:)

Yksi onnekas saa valita itselleen haluamansa tuoksun eli joko voidemaisen tai nestemäisen tuotteen. Ensimmäisen adventin kunniaksi arvon vielä kaikki tuoksut sisältävän testeripaketin toiselle onnekkaalle. Osallistua voi kurkkaamalla Nina’s Naturen tuoksuvalikoimaa ja kertomalla sitten tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä tuoksu kuulostaa parhaalta. Huomatkaahan, että tähän arvontaan miehetkin voivat osallistua, sillä tuoksuja löytyy myös sille komeammalle osapuolelle. Osallistumisaikaa on peräti perjantaihin 2.12.2011 kello 12:00 asti. Onnea kaikille arvontaan!