Viikon paras koruhimotus Lumoava-korumerkin Finlandia-sarjan kaulakääty. Jos teille tulee tuosta alla olevasta kuvasta etäisesti tuttu fiilis, se johtuu luultavasti siitä, että tuo muistuttaa tyyliltään unelmieni kaulakorua. Suomalaista muotoilua ja koruvalmistusta edustavan Lumoavan korut jatkavat Lapponian tyyliä, mutta hieman modernimmalla otteella. Tästä kaulakäädystä tulee mieleeni Lapponian legendaarinen Planetaariset laaksot -kääty, josta olen jo jonkin aikaa haaveillut. Tämä Lumoavan versio maksaisi vähemmän ja olisi lähes yhtä kaunis. Saa nähdä, tyydynkö tähän edullisempaan versioon pihiyksissäni vai säästänkö unelmieni koruun.

Viikon paras laukkuhimotus kohdistuu MOIMOIBarcelonan mintunvihreään nahkalaukkuun nimeltä Lola. Isoa, taitettua kukkaroa muistuttava laukku olisi ihanan rento ja jotenkin raikas väriltäänkin. Sen verran panostin tähän laukkuun, että osallistuin epätoivoissani MOIMOIBArcelonan Facebook-sivuilla kilpailuun, jossa voi voittaa nettiputiikkiin lahjakortin. Nyt pitäsi enää saada koko maailma tykkäämään tästä osallistumiskuvastani. Apua?!:D

Viikon paras farkkuhimotus iski nettikauppojen syysaleja selaillessa. Tiedän, että varsinaisesti tarvitse uusia farkkuja, mutta aina saa haaveilla, eikö? Tällä kertaa unelmissani siintävät MET Jeansin X-ANGEL –malliset Disturb.fi-nettikaupasta. Jokin tuossa erikoisessa kulutuksessa vetää minua puoleensa. Lisäksi farkkujen sävy on ihan täydellinen ja tiedän kokemuksesta, että nuo istuisivat täydellisesti. Ääh, entä jos myyn viidet vanhat farkut pois? Enkö sitten ole kompensoinut noiden tilaamisen?;)

Viikon paras hiushimotus syntyi suuren rakkauteni Tigin hiustilaisuudessa muutama viikko sitten. Katsellessani, kun Mikko selitti hiustrendejä “meidän Sofia” mallinaan, päähäni pälkähti idea. Tahdon pikimustat hiukset ja niihin violettia. Latvoihin, raidan tai mitä vaan, mutta tahdon päähäni violettia. Olen pitänyt luonnollisen tummia hiuksia jo liian pitkään. Ne ovat mieleiset, mutta nyt kyllästyttää ja pahasti. Alan siis metsästää täydellistä inspiraatiokuvaa, jonka kanssa voin marssia kampaajan tuoliin. Kiitos ideasta, Tigi!<3

(kuva täältä)