Eräs Ellen artikkeli helli verkkokalvojani sen verran vakuuttavasti, että päätin hankkia itselleni jotakin lilaa. Unohdin jo värin pariksi päiväksi, mutta kohtalo oli päättänyt, että tarvitsen sitä edes vähän. Jutan blogista eksyin sitten eräänä päivänä selailemaan hänen Huuto.net-kohteitaan ja siellä killuikin minulle (ja varmasti muillekin suomalaisille) tuttu koru himoitsemassani värissä. Hetkeäkään miettimättä päätin huutaa sen itselleni.

Omistan ennestään tämän saman ristikorun mustana, joten tiedän, että tykkään tästä ja tulen tätä myös käyttämään. Antti Asplundin muovikoruja on helppo yhdistellä ja niillä saa kätevästi luotua tylsiinkin asuihin hieman jujua. Mustaa ristiä olen käyttänyt mustien ketjukorujen kanssa, mutta tämä värillinen saattaa olla parhaimmillaan ihan yksinään. Se selviää, kun postimies kiikuttaa tämän luokseni.:)

(kuvat täältä, ristikuva Jutan)