Eiliset rapujuhlat olivat sanalla sanoen naurattavat. Hirnuimme tyttöjen kanssa tuntikausia niin, että tänään sattuu sinne, missä muilla ihmisillä on timmit vatsalihakset. Tämän päivän olenkin sitten tankannut vettä, sillä eilinen viininlitkiminen pääsi jotenkin kuivattamaan elimistöni. Eilisestä teen oman postauksen myöhemmin, kun saan itselleni kaikki kuvat ja pääni vähän selvemmäksi. Siis enemmän järjestykseen, ei sillä tavalla selvemmäksi. Äh, selittelyn makua ja muuta epäilyttävää.

Löysin eilen kaupungilta sekä himoitsemani pinkin pressopannun että tarvitsemani maailman parhaan ripsivärin. Pannulla valmistuu yksi iso kupillinen kahvia (ohjelehtisen mukaan tämä on kolmen kupin pannu, krhm) ja se on täydellinen tällaisella yksinäiselle otukselle. Hintaa oli himpun alle kymppi ja ostopaikkana toimi Sokos. Ripsiväriksihän taas paljastui Max Factorin Xperience Volumising Mascara, tietysti mustana. Rehellisyyden nimissä en ole vuosiin joutunut ostamaan ripsiväriä, joten se, minkä ripsivärin päädyin ensimmäisenä ostamaan, kertoo paljon tämän ripsivärin ominaisuuksista. Se löytää kaikki ne pienet ja hennotkin ripset, mutta ripsiväriharja ei ole silti sellainen ärsyttävän pieni tihrustin. Maailman paras ei ole kovinkaan paljon liioiteltu.:)

Asunani on ollut tänään rento kombinaatio leveätlahkeisia farkkuja ja hippitunikaa. Hippitunikaa, jonka silitin pesun jälkeen. Legendaarista ja näin jälkikäteen mietittynä täysin turhaa. Onneksi sitä vanhetessaan oppii, että kaikkea, mitä vanhemmat opettavat, ei tarvitse purematta niellä. Hyvin sitä elämässä selivää imuroimatta kerran viikossa ja silittämättä vaatteita, kun keskittyy tärkeämpiin asioihin. Tukkakin oli kyllä tänään vähän hippikunnossa, mutta jostain ihmeen syystä tykkään siitä tuollaisena paljon enemmän kuin ns. sliipattuna. Hippitukka syntyy laittamalla hiuksiin suihkun jälkeen hoitovoidetta, vetämällä kammalla keskijakauksen ja puristelemalla sekä pöyhimällä hiuksia samalla, kun ne kuivuvat luonnollisesti.


farkut – H&M

tunika – Zara

kengät – H&M

rannekoru – eBay

Illan suunnitelmissa on vaatimattomasti nyhjäämistä ja siivoilua. Nuo Huuto.net-tuotteet vievät uskomattoman paljon lattiatilaa, joten saan siivottua kunnolla vasta puolentoista viikon päästä, kun niiden huutoaika loppuu. Aina voi kuitenkin yrittää hieman siistiä paikkoja. Ja miehille/pojille muuten tiedoksi, että tämä arvonta on vielä auki eli jos olette uuden partahöylän tarpeessa, menkää äkkiä osallistumaan. Osallistumisaika päättyy kello 20:00 eli jo ihan parin tunnin päästä.

Loppuun vielä biisi, jota en tahdo kuulla enää koskaan, ikinä enkä kertaakaan elämäni aikana. Tiedätte kyllä miksi. Au Revoir, Rihanna!