Arvoin hetki sitten Gillette-palkintopakettien voittajat satunnaisnumerogeneraattori apunani. Tässä siis viiden onnekkaan miehen vastauskommentit. Joukkoon osui pari niin helmeä vastausta, että päätin sitten tasapuolisuuden nimissä julkaista nämä kaikki. Jos olisin saanut itse päättää, olisin tahtonut palkita kaikki ihanat miehet uusilla höylillä! Mahtavaa, että niin moni mies on eksynyt tänne. Tiedättehän, että olette aivan yhtä tärkeitä lukijoita kuin naispuolisetkin vierailijat?

Nimimerkki SamppaS kommentoi näin:

Olen aloittelemassa tätä parranajon ihanaa maailmaa. Tähän astiset kokemukseni höylistä eivät ole järin miellyttäviä: tuntuu, että kaikki repivät ihoni rikki. Onko miehessä vika vai höylässä?

Nimimerkki Tuukka kommentoi näin:

Tarvitsen Gilette ProGlide Fusion Power-setin sillä en toistaiseksi ole onnistunut partaa ajaessani kuin sattumaan itseäni.

Taloudelliseen ahdinkoon vedoten olen ajanut partani laskemalla vedenkeittimestä kiehauttamani veden ensin kasvoilleni jotta iho lämpiää. Tämän jälkeen aloitan parranajoni ensin leikkaamalla pisimmät karvat fiskarseilla ja sittemmin raapimalla kasvojen aluetta tylsällä lihaveitsellä. Joskus olen hutiloissani saattanut ottaa teroitetun fileraausveitsen ja meno on sitten ollut vähän levotonta. Lopuksi käytän after shavena Neo-amiseptia.

parranajo jälkikään ei aina ole ollut kovin siistiä tai tasaista. Monet työhaastattelut ovat menneet varmasti sivusuun huolimattomasti ajetun parran jäljiltä.

Tarvitsisin kipeästi siis Gilette -pakettia !!

Nimimerkki PP kommentoi näin:

Aina silloin tällöin mulle soittaa puhelinmyyjä ja tarjoaa jotain tuntematonta partahöylää. Mun vakiovastaus: “Oon ihan tyytyväinen mun mach3:een”, alkaa käydä vanhaksi, joten uusi selitys olisi tervetullut.

Nimimerkki isoisä kommentoi näin:

Raavaalla miehellä sitä on niin sänkiparta ettei sähkökone muuta kuin kutittaa ja jälki on epätyydyttävä.

Minuhan nuo pitäisi voittaa jotta olisin taas se siloposki johon vaimoni aikoinaan ihastui nyt kuulema parta kutittaa niin epämiellyttävästi raastaen hellän hipiän ihan verille.

Nimimerkki Koijari (toivottavasti et ole) kommentoi näin:

Ei opiskelijalla oo varaa näihin uusimpiin systeemeihin. Ikävää on ku joutuu aina äiteetä vaivaamaan ku tarviin uusia teriä tai varren.
Gillette on laatumerkki ja sitä suosin aina kun on mahdollista. Tuota kuorinta-ainetta olisi kiva päästä testailemaan; ehkä ihokaan ei ärtyisi niin kovin kuten tahtoo halpiksilla väliin käydä.

Hyvä syksyä sulle MouMou!

Kiitos siis kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea vielä voittajille, teille tullaan lähettämään pian sähköpostia palkintopakettienne toimitusta varten.:)