Olen näköjään aiemminkin tehnyt syksyksi liikuntasuunnitelmia. Nyt olisi taas sellaisen aika, kun olen vihdoinkin vakiintunut takaisin tänne Jyväskylään. Ennakoin seuraavaksi ovelasti tulevan syksyn kolme suosikkilajiani. Katsotaan sitten talvemmalla, kuinka hyvin arvaukseni suosituimmista treenimuodoistani osuivat oikeaan. Näiden lisäksi aion tietysti testailla vähän uusiakin lajeja. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka löytäisin uuden suosikkitreenimuodon.:)

Spinning-tunteja oli kesällä niin ikävä, että meinasi välillä mennä hermo omaan kiukutteluun. Niinä päivinä, kun tahdon todella hikoilla, hyppään sisäpyörän selkään ja poljen menemään. Sisäpyöräilytunteja on montaa pituutta, itse tykkään eniten tunnin kestävistä pyöräilyurakoista. Onneksi pääsen polkemaan jo ihan pian!

Tiesittekö, että myös PlayStationilla voi treenata? Kirjoittelin yhdestä treenipelistä jo aiemmin postauksen, mutta nyt sain pari uutta peliä (mm. zumban, voihan kamaluus) testiin. Ensimmäiseen testipeliini (ES SPORTS Active 2) olen niin koukussa, että todennäköisesti saatte pian uuden pleikkaritreenivideon naurettavaksenne. Kotona treenaaminen on oikeasti kivaa, sillä kotitreenin voi tehdä parhaimmillaan puoleen tuntiin venyttelyineen, kun matkoihin ja muihin turhaan ei mene aikaa. Treenimusiikitkin saa päättää ihan itse!

Suosikkilajini on edelleen lenkkeily. Koska tahdin voi päättää itse, lenkistä tulee juuri sellainen kuin sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Välillä voi kohottaa kuntoa matalalla sykkeellä, välillä juosta intervalleja tai vain hölkkäillä kevyesti menemään. Ja jälleen kerran musiikit saa valita itse. Edes sadesää ei haittaa lenkillä, jos fiilis on hyvä.

Kun nyt tähän liikunta-aiheeseen päästiin, niin jatketaan sillä vielä vähän. Yhteistyökumppanillani eli Jyväskylän Kuntoportilla on nimittäin ylihuomenna eli keskiviikkona 14.9.2011  avoimien ovien päivä. Uusille tutustujille on silloin voimassa aivan mahtava tarjous eli kannattaa ehdottomasti huomioida tämä päivä ja osallistua siihen. Päivän ohjelman ja tuon huipputarjouksen voi kurkata tältä sivulta.

(kuvien SOC-juoksusetti saatu)