Sileämpiä hiuksia himoitsevat pörröpäät, huomio! Jos mietitte, millä saatte kosteina syyspäivinä ja pakkasta tarjoavan talven tullen hiuksenne kuriin, tässä olisi vähän vinkkiä. Itse tykkään hiuksistani pörröisinä, mutta sähköiset hiukset saavat ohimosuoneni sykkimään raivosta. Ja pakko myöntää, että joinakin päivinä ne sileät ja suorat hiukset vaan sopivat päivän lookiin parhaiten. Testasin siis Braunin minulle lahjoittamia hiustuotteita selvittääkseni, mihin niistä on.

Tuossa vasemmalla on Satin Hair 7 -sarjan suoristusrauta. Tämä sarjahan perustuu ionitekniikkaan, jossa jokainen hiussuortuva päällystetään satiini-ioneilla, jotka taas vetävät puoleensa kosteuttavia hiukkasia imasta. Näistä olisi kiva tietää näin kemian opiskelijan näkökulmasta enemmänkin, mutta toisaalta minulle riittää se, että tämä laite tekee sen, mitä lupaa. Eli suojaa hiusta suoristamisen aikana, poistaa sähköisyyttä ja su0ristaa hellävaraisesti. Tällä raudalla ei hiuksia tarvinnut edes jakaa osiin pystysuunnassa, vaan rauta suoristi tukan monta kerrosta kerrallaan. Laiskamato hihkui riemusta!

Oikealla kuvassa taas on saman sarjan ioniharja. Olenkin testaillut tällaista jo aiemmin ja pysyn edelleen mielipiteessäni sen tarpeellisuudesta. Varsinkin talvisin, kun hiukset tuntuvat välillä vain ilmassa leivuvalta hamppukasalta. Tämä harja kuuluu niihin keksintöihin, jotka kuulostavat turhilta rahanrei’iltä, mutta kun niitä kokeilee, ei paluuta entiseen ole. Takut tosin availen edelleen luonnonharjasharjalla. Kannan tätä harjaa talvisin mukanani, sillä pipopäivänä ja vielä pakkasella hiukset ovat erityisen sähköiset ja niitä kannattaa rauhoittaa harjalla.

Näin saatiin pörröpään hiuksista sileäpintaiset ja suorat. Nyt yksi teistä voi voittaa itselleen hiustuotepaketin, joka sisältää sekä tuon Satin Hair 7 -suoristusraudan sekä saman sarjan ioniharjan. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän postauksen lopusta löytyvään  arvontakysymykseen tuolla kommenttiboksissa. Mikä siis on paras kikkasi sähköisten hiusten taltuttamiseen? Koska kyseessä on perinteinen maanantaiarvonta, osallistumisaikaa on vain iltaan kello 20:00 asti eli toimikaahan nopeasti!