KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOUSE OF ORGANIC

*LINKIT KAUPALLISIA

Terveisiä sairastuvalta! Havahduin eilen siihen, että hitto, kohta alkavat Luonnonkosmetiikkapäivät *House of Organic -nettikaupassa enkä ole ehtinyt ottaa kuvan kuvaa, koska olen maannut sängynpohjalla. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa tulee ostettua tuosta kotimaisesta nettikaupasta usein, mutta varsinkin silloin, kun se on hyvässä tarjouksessa. Ja tällä tarkoitan sitä, että suurimmillaan alennusprosentit ovat tänä vuonna Luonnonkosmetiikkapäivillä 86%! Jos olet alehaukkasielunsiskoni, nyt on meidän aikamme iskeä. Pahoittelen näitä kuvia, melkein 39 astetta kuumetta voi vähän “hehkua” kuvista, mutta keskittykää te haaveilemaan hieman eri tavalla hehkuvasta ihosta.

Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät perinteisesti keskiviikosta sunnuntaihin, ja tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Ota siksi talteen tämä vinkki. Kirjoita ostoskorissa koodi “YHDISTÄ”, jolloin eri päivien tilauksesi yhdistetään ja toimitetaan postikuluitta yhdessä paketissa. Jos aiot tilata vain yhtenä päivänä, käytä koodi silti ja saat tilauksesi ilman postikuluja.

Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskalenterin löydät tuosta alta. Klikkaile se vaikka läpi tai jatka suoraan postauksen lukemista ja tutustu minun kampanjatuotesuosituksiini House of Organicilta valitsemieni BYBI BEAUTY -tuotteiden kautta. Tällä kertaa keskitymme yhteen suosikkimerkeistäni ja heidän ns. rinnakkaistuotteisiinsa. Valitse suosikkisi aina kahdesta vaihtoehdosta.

LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT:

Ai, mikäkö on tuote, jota sekä äitini että siskonikin käyttävät? *Mega Mist -hyaluronihappokasvosuihke tietysti! Tämän pinkin pullon tunnistaa moni sellainenkin, joka ei ole edes kokeillut suihketta. Tämä sopii kaikenikäisille, mutta ns. must have tämä on kuivaihoisille. Kasvovesi sitoo kosteutta, joten tämä PITÄÄ levittää kostealle iholle. Kerroksia voi suihkia useamman.

*Day Glow -kasvovesi on minusta kuin kasvonaamio kasvoveden muodossa. Maitohapon ja kirkastavien ainesosien yhdistelmä kuorii ihoa lempeästi. Tämä kasvovesi siis auttaa silottamaan ihon tekstuuria ja tasoittamaan sen sävyä hitaasti, mutta varmasti. Tämä on niin hellävaraista, että tätä voi käyttää halutessaan vaikka päivittäin.

MEGA MIST ON TARJOUKSESSA TORSTAINA, DAY GLOW SUNNUNTAINA.

  

Tiedätkö samen ihon? Siinä ei välttämättä ole epäpuhtauksia, mutta ei myöskään tervettä hehkua, jota kaikki nyt kilvan tavoittelevat. *Super Greens -kasvonaamio on terveyssmoothie tuubissa ja se on tarkoitus levittää iholle. Jojoba, tomaatti ja parsakaalinsiemenöljy jättävät ihon sileän pehmeäksi ja kosteutetuksi. Naamion ravitsevat omegarasvahapot ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Tätä tarvitsee käyttää vain kerran kuussa, niin tehokas tämä on. Mutta mitäs, jos kaipaa jotakin vielä jytympää?

We want more! We want more! Ja sitä myös saatte, sillä seuraavana esittelyvuorossa on palkintoja voittanut *Acid Gold -kasvonaamio! Kultaisena geelinä hohtelevan kasvonaamion teho perustuu mustikan sisältämään maitohappoon, joka tasoittaa ihoa. Sokeriruoko taas sisältää omena- ja viinihappoa, jotka liuottavat kuolleet ihosolut pois. Kurpitsaentsyymi kuorii ihoa hellävaraisesti ja tehostaa ihosolujen uusiutumista, ihon kiinteyttä ja elastisuutta. Papaiinientsyymi yhdessä AHA-happojen kanssa auttaa kirkastamaan ihoa. Lopputulos on UPEA! Suunympärysihottumani aikana en voi demonstroida teille lopputulosta, mutta teen sen vaikka myöhemmin Instagramissa.

SUPER GREENS ON TARJOUKSESSA TORSTAINA, ACID GOLD TAAS PERJANTAINA.

*Bright Eyed -silmäympärysvoide on suunnattu minulle eli ihmiselle, jolla on huomattavan tummat silmänalukset. Huomaan käytössä voiteen silottavan vaikutuksen, mutta silmänalukset ovat yhtä tummat kuin muutenkin. Voiteen valoaheijastavan, persikan sävyisen mican pitäisi häivyttää tummuutta, mutta en huomaa sellaista ilmiötä ihollani, koska sävyä on todella vähän. Siksi sarjan toinen SYV on enemmän mieleeni.

Oletko kuullut silmänympärysihon yövoiteista? *Eye Plump -silmäympärysvoide on sellainen! Kun sinä kuolaat tyynyllesi, silmänympärysvoiteesi bakuchiol, hyaluronihappo ja parsakaalinsiemenöljy kiinteyttävät ja kosteuttavat herkkää silmänympärysihoasi aamuun asti. Tästä saa eniten irti, kun tämän levittää hieman kostealle iholle. Silloin voiteen hyaluronihapolla on jotakin, mitä sitoa ihoon eli sitä toivottua kosteutta.

BRIGHT EYED JA EYE PLUMP OVAT KUMPIKIN TARJOUKSESSA SUNNUNTAINA.

Saisiko olla *Day Defense -kasvovoide aurinkosuojalla? Voiteessa on aurinkosuojakerroin 30, ja voide imeytyy ilahduttavan nopeasti. Käytän tätä ympäri vuoden kosteusvoiteeni päällä. Kevyt sekoitus sheavoita ja aloe veraa rauhoittavat ja kosteuttavat jättämättä iholle tahmeaa tunnetta. Ja ei, tämä ei jätä iholle valkoista kerrosta monien luonnonkometiikan aurinkovoiteiden tavoin.

Uusi tulokas *Face Base -kasvovoide taas on kevyt lisäys BYBI BEAUTY -valikoimaan. Tämä uutuus resonoi todella paljon, sillä rakastan kaikkea räätälöitävää ja personoitavaa kosmetiikkaa. Tämän voiteen ideana on, että sen jojobaöljyä sisältävä koostumus riittää sellaisenaankin tuomaan iholle kosteutta, mutta parhaimmillaan voide on, kun sen virittää täyteen tehoonsa suosikkiseerumillaan.

DAY DEFENSE ON TARJOUKSESSA LAUANTAINA, FACE BASE PUOLESTAAN KESKIVIIKKONA.

Face Base -kasvovoiteeseen voi sekoittaa aamuin ja illoin pari tippaa juuri sitä seerumia tai, kuten bybiläiset tehotippojaaan kutsuvat, boosteria. Voit kustomoida Face Basen juuri sinun ihosi tarpeille sopivaksi lisäämällä sen joukkoon muutaman tipan vaikkapa:

  • *Bakuchiol Boosteria tasoittamaan ja siloittamaan ihoa osana iltarutiiniasi. Bakuchiolilla on täysin samat vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, mutta ilman haittavaikutuksia kuten ihon hilseily, kuivuus, ärsyyntyminen ja valoherkkyys. Tämän seerumin tunnistat violetista pullosta.
  • *Blueberry Boosteria suojaamaan ihoa siniseltä valolta. Tämä on meidän näyttöpäätetyöläisten valintamme aamuisin! Mustikansiemenöljy saa raaka-aineensa mehuteollisuuden ylijäämästä. Pullo on vaaleapunainen.
  • *Strawberry Boosteria tuomaan iholle vastustamatonta pehmeyttä. Tämä on suunniteltu rauhoittamaan, ravitsemaan sekä kosteuttamaan erittäin kuivaa, kosteusköyhää tai ärtynyttä ihoa. Pullo on kauniin pinkki.

BAKUCHIOL BOOSTER ON TARJOUKSESSA PERJANTAINA, BLUEBERRY BOOSTER KESKIVIIKKONA JA STRAWBERRY BOOSTER LAUANTAINA.

Koska tiedän, että Face Base ihastuttaa myös SINUA, arvon yhden pullon kaikkien tätä postausta sunnuntaihin. 14.11.2021 kello 22:00 kommentoineiden kesken! :)

Edit: Onnetar suosi nimimerkkiä Jansku. Kiitos kaikille osallistujille!