Hei, sinä mies siellä! Kuulut siihen yhteen prosenttiin lukijoistani, jolla on matala ääni, paremmat lähtökohdat kasvattaa lihaksia ja paljon testosteronia elimistössä. Tahtoisin nyt kiittää juuri sinua siitä, että olet eksynyt blogiini joko ensimmäistä kertaa ikinä tai kenties tuttuun tapaasi. Gillette sponsoroi ystävällisesti palkinnot yhteen hyvin miehekkääseen blogiarvontaan, joten eiköhän käydä asiaan.;)

Uusin Gilletten höyläkeksintö on nimeltään Fusion ProGlide Power. Muistan, kun joskus aikaisemmin Gilletten höyliä paranneltiin aina lisäämällä uusi terä, mutta koska sitä ei voi jatkaa loputtomiin, uudistukset ovat nyt hieman erilaisia. Ensinnäkin, terien reunoja on ohennettu ja teroitettu. Sen lisäksi ihoa kosteuttavat kosteusraita on entistä leveämpi ja tarkkuustrimmerin terääkin on paranneltu. Terän hallintaa on helpotettu kahvan muotoilun uudistamisella.

Jos joku muuten tässä välissä miettii, miksi 24-vuotias naishenkilö vaahtoaa partahöylästä kuin viimeistä päivää, tunnustan, että käytän tätä itsekin. Oivalsin jo kymmenisen vuotta sitten, että miesten höylät ovat kymmenen kertaa parempia kuin naisten, mutta siihen palaan vielä uudelleen ihan omassa, tytöille suunnatussa postauksessa. Nyt keskitytään miehiin.

Yksi palkintopaketti sisältää siis Gillette ProGlide Fusion Power -höylän + vaihtoteriä + partavaahdon + Thermal Face Scrub -kuorinta-aineen (ihan mahtava keksintö, se lämpiää itsestään iholla) + Instant Hydration Moisturiser –kosteusvoiteen. Tuotteiden kuvat löytyvätkin tuosta yläpuolelta, jos ne eivät ole ennestään tuttuja. Arvon siis viisi palkintopakettia kaikkien kilpailukysymykseeen vastanneiden miesten kesken. Kysymys kuuluu, miksi juuri sinun pitäisi voittaa uusi partahöylä? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 11.9.2011 kello 20:00 asti. Tämä kilpailu on siis vain ja ainostaan miehille. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan!:)