Tällä kertaa esittelyvuorossa on pieni putiikki, jonka tarjonta on suunnattu meidän ihmisten sijaan karvaisille ystävillemme. Linda Santalan pyörittämä Helmi-koiratarvikenettikauppa tarjoaa koirille laadukkaita kaulapantoja sekä taluttimia. Tuotteet on kuvattu usein elävän mallin päällä. Mallina toimii oma Helmi-koira, joka kieltämättä poseeraa erilaisissa pannoissa kuin ammattilainen konsanaan.:)

Helmi-tuotteiden nettikauppa on hyvin simppeli. Siellä on kuvia valmiista tuotteista ja sitä kautta löytää helposti nettikauppaa tukevaan blogiin. Tärkeintä nettikaupassa ovat Lindan yhteystiedot, sillä tuotteita tilataan sähköpostin kautta tilaajan mieltymysten mukaan. Ellei valmiiden tuotteiden joukosta löydy mitään täysin sopivaa, mittatilaustyöt hoituvat tosiaan kätevästi. Materiaalina tuotteissa on nahka sekä kauniit kankaat. Somisteina käytetään mm. niittejä ja tikkauksia. Ihan mitkä kenenkin koiran persoonalle sattuu sopimaan.

Pirteitä pantoja oli sen verran kiva katsella, että melkein toivoisin nettikaupan laajentavan toimintansa myös kissoihin. Tosin ne rontit taitavat vaatia valjaita pysyäkseen ulkona aisoissa. Helmillä ja Venlalla on muuten myös oma blogi, jota pääsee lukemaan tästä linkistä.