Jos tuo video ei vielä selittänyt tarpeeksi, kerron vähän lisää. Tasan viikko sitten eli 22.8.2011 alkoi Kulttuurikaveri-kampanja, jonka tarkoituksena on tukea nuoria suomalaisia taiteentekijöitä. Hankkeen takana ovat Kreative Generation ja ArtShortCut. Tämä promootioyritys ja taideagentuuri yhdessä mahdollistavat, että kampanjan voitto lahjoitetaan muuten kokonaan(!) Suomen lasten ja nuorten säätiön Myrsky-hankkeelle. Kulttuurikaveriksi voi ryhtyä täällä ja samalla voi jättää viestin We Made This -seinälle, johon kaikkien Kulttuurikavereiksi liittyneiden nimet ja viestit koostetaan yleisötaideteokseksi. Kuten tuosta videopätkästä näkyy, moni julkisuudenhenkilökin on jo lähtenyt mukaan kampanjaan. Mikset siis sinäkin uhraisi 10 euroa?

Tärkeä osa kampanjaa on tuo Kreative-shop, jonne jokainen kulttuurikaveri saa siis lahjoitussummansa eli 10-50 euron suuruisen lahjakortin. Nettikaupassa on tarjolla muotia, sisustusta sekä kuvataidetta moneen makuun ja myyjinä toimivat kymmenet pienet suomalaissuunnittelijat. Minun lukijoillani teillä on muuten tämän viikon ajan oikeus 10 % alennukseen Kreative-shopin tuotteista koodilla MouMouShop. Koodi on voimassa tämän viikon sunnuntaihin eli 4.9.2011 asti, toivottavasti sille tulee käyttöä.:)

Tähän kampanjaan liittyy myös Lookin´good, Finland! -festivaali, josta kirjoittelen vielä lähempänä lisää. Hyvällä tuurilla saan nimittäin arvottavakseni teille lippuja kyseisille festeille. Tapahtuman Facebook-sivuilta voi jo käydä kurkkimassa, mitä on luvassa, jos on oikein utelias olo. Toivottavasti nähdään syyskuussa Suvilahdessa!

(kuva täältä)