Tiedoksi niille höpöille, jotka jatkuvasti lukevat otsikoitani väärin, niin mietin äsken pienen hetken itse, miksi olin nimennyt postaukseni pitsapasteijaksi. Voi tätä väsymystä!:D Tämä päivä on kulunut aika tasan kämppää siivoillessa ja tavaroita järjestellessä. Vielä pitäisi hetki jatkaa, jotta lattialla mahtuisi kävelemään. Jonkinlainen Huuto.net-rysäys, kirpputoritempaus tai vastaava on pakko kohta järjestää. Sen verran omistan tavaraa, josta tahdon päästä eroon.

korvikset – house of SYYS (saatu)

Kesän aikana kävin niinkin hassusti kuin että hukkasin noista alemmista korvisrei’istäni hopeiset nappikorvakorut. Siksi olenkin nyt käyttänyt normaalia enemmän isoja korviksia alarei’issäni. Tänään testasin house of SYYS -merkkiset nahkariekalekorvikset. Olen aina pitänyt itseäni rannekoru-  ja sormustyttönä, mutta kyllä nämä korviksetkin ovat aika kivoja yksityiskohtia. Koruvimmoissani tein uuden kyselynkin sivupalkkiini, vastailkaahan siihen.:)

toppi – Zara

shortsit – H&M

kengät – Bulgariasta

Nuo Bulgariasta ostetut pitsisaappaat pääsivät tänään tositoimiin ja voi että, ne ovat ihanat! Nyt vähän harmittaa, etten ostanut niitä luonnonvalkoisiakin. Tai sinisiä. Tai punaisia! Äh, pakko varmaan palata hakemaan kunnon pitsisaapaskasa Bulgariasta. Jonnekin tässä pitäisi kohta Salluskan kanssa lähteä eikä Bulgaria ole alkuunkaan huono vaihtoehto. 29.10. olisi tosin ihanan kieroutuneen ystävyyssuhteemme vuosipäivä, silloinhan se loma vasta olisikin ajankohtainen.;)

Ai niin, lakkasin myös pitkästä aikaa varpaankynteni. Lumene lähetti jo ennen kesää ihanan oranssin Natural Code -kynsilakan (sävy Groovy), jota ehdin kokeilla vain kerran, koska jumitin kesän ihan muissa sävyissä. Nyt voisin alkaa kynsilakkojen tehokäytön, etteivät ne ehdi mennä piloille. Sen verran noita värikkäitä purkkeja on kertynyt, että voisin kohta naputella sen lakka-arvostelupostauksenkin, jota aiemmin kesällä toivottiin.