Toivepostauksen vuoro eli aika esitellä, mitä käsilaukkuni on syönyt. Kun puhun käsilaukustani, puhun itse asiassa käsilaukunjärjestäjästäni, jota aina siirtelen laukusta toiseen. Tämän lisäksi laukustani löytyy yleensä vesipullo, neule ja kännykkä, joka tosin yleensä asuu pinkissä nahkakodissaan. Kaikki muu siirtyy näppärästi tuon pinkin nahkapussukan sisällä veskasta toiseen, ei tarvitse tyhjennellä kaikkia taskuja erikseen. Lisää tuosta keksinnöstä voit lukea tästä postauksesta. Huomioithan kuitenkin, että tuo arvonta on päättynyt jo ajat sitten.:)

Asia, jonka tarkistan aina tasaisin väliajoin, on avainnippuni. Sille tarkoitettu paikka on BagPodin toisessa reunassa, joten yleensä kiskaisen vain tuosta hihnasta ja jos sen päässä kilisee, avaimet ovat (todennäköisesti) mukana.;)

Käsilaukkuni tulvii huulirasvoja ja -kiiltoja, mutta tällä kertaa olen onnistunut hukkaamaan kaikki kiiltoni jonnekin. Saatte siis tutustua vain rasva-arsenaaliini. Tällä hetkellä laukussa on siis kaakaovoilta tuoksuva Vaseline, söpö Vitalis ja kirsikkainen Carmex eli “tyttöjen Blistex” niin kuin minä sitä nimitän. Kaksi jälkimmäistä on saatu blogin kautta.

Hups, olihan se oikeakin Blistex siellä piilossa!:D Sen seurana majailee taskupeili, monitoimikynsiviila, särky- ja allergialääkerasia, makeutusainelituska sekä minulle hyvin rakas kirjanmerkki. Se tuo nimittäin hyvää onnea.

Ja lopulta päästään niihin outoihin kavereihin. Tuo iPod nyt on vielä ihan looginen, koska en yleensä suostu kävelemään minnekään ilman kuulokkeitani. Outoa on se, että käsilaukussani on USB-johto, jonka ei todellakaan pitänyt olla siellä. Myös muistitikku aiheutti ihmetystä, koska en yleensä käytä muistitikkuja. Ei muuten varmaan tarvitse kertoa, mikä firma tuon tikun lähetti?

Siinäpä se nyt oli! En tiedä, miksi kännykkäni ei ollut laukussani. Pitääkin käydä etsimässä se jostakin. Pidän mielelläni puhelinta äänettömällä, joten kadonneen puhelimen metsästys ei aina onnistu kovin nopeasti minun tapauksessani.:)