… hajoilla hervottomasti teddypunkkarin herkkusienipostaukselle. Meinasivat nimittäin meikäläiseltä kerrankin loppua hymiöt kesken!:D

… juoda aamukahvia äidiltä varast… ei kun lainatusta mukista. Tässä talossa ollaan kuulkaa tarkkoja, kenen mukia kukakin saa pidellä käsissään.

… tutkailla heroiinin molekyylikaavaa Movetronin (Spotifystä löytyy täältä Irtokarkkeja-kokoelmalevy kiinnostuneille) soidessa taustalla. Ei tästä kemiasta katsokaas pääse eroon edes kesällä. Vai pitäisikö sanoa varsinkaan kesällä.

… pohtia, oliko iltainen 24 euron sijoittaminen pinsetteihin sen arvoista. Sitten muistin, että ne ovat maailman parhaat pinsetit. Tweezerman forever.

… naureskella nykyiselle päivärytmilleni. Eilen yritin kömpiä sänkyyn jo seitsemän(!) aikaan illalla ja aamuisin heräilen viiden ja kuuden välillä ihan itsekseni. Onkohan se mummotauti taas iskemässä?

… tehdä aamulenkin sijaan kahvakuulatreenin. Tänään pitäisi saada niin paljon töitä tehtyä, että 15 minuutin treeni 1,5 tunnin sijaan saa riittää.

… kiukutella nettijutuista. Mokkulasta loppui tänään käyttöaika ja siihen verrattuna tämä vanhempieni netti on HIDAS. Siis kun yhden sivun avaaminen kestää jonkun minuutin ja minulla on vielä tapana avata aamuisin kaikki Blogilistan päivittyneet blogit kerralla. Tai siis ei ole enää.:/