Viikon paras ekoidea on varastettu Daily Eko -blogista täältä. Meille ilmestyi eräänä päivänä, kun kasa mansikoita meni vahingossa huonoksi ennen aikojaan, hirveä lauma banaanikärpäsiä. Minä sitten valmistin niille kuolettavan ansan hunajasta, etikasta ja astianpesuaineesta ja kuten kuvasta ei näy, kärpäset lensivät ansaan yön aikana. Tämän litkun nimi on “kuole p*skiainen, KUOLE!“:D

Viikon paras hiuslakka on samalla ehkä jopa vuoden paras hiuslakka. Ehdinkin jo aiemmin kehua tätä nutturatutoriaalissani. Tuoksu voisi olla parempi, mutta muuten tässä kaverissa on kaikki kohdallaan. Olin vähän blondi, kun minulle esiteltiin tämä tuote TRESemmén tilasuudessa, josta tämän sain. Oletin nimittäin, että märkälakka viittaa siihen, että tätä käytettäisiin märkiin hiuksiin. No eipä käytetä. Pointti on se, ettei tässäkään tuotteessa ole aerosolikoostumusta, vaan lakkaa suihkitaan pumpun avulla. Tämän lakan vahvuus on jumalattoman hyvä pito ja se, ettei tämä rasita normaalin hiuslakan tavoin ilmakehää. Miinuksena se, etten saa tätä lisää ennen elokuuta, sillä tämä Naturals-sarja tulee kauppoihin vasta silloin.

 

Viikon paras kissakuva on “meitin vimpusta” napsaistu vampyyrikissakuva. Ilme kertoo, että jos possuun aiotaan koskea, se tapahtuu omalla vastuulla. Suojatkaa siis kaulavaltimonne, te kuolevaiset! Pitää muuten ehkä kohta kehitellä joku kissapostausrajoitin, kun tuon katin pärstä (tai perä) näkyy jo joka toisessa postauksessa nykyään.;)

Viikon paras tuoksuihastus hämmensi minua suuresti. Ihastuin Jimmy Choon tuoksuun parfymeriassa, mutta kun koetin googlettaa tuoksun nimeä, löysinkin kaksi eri tuoksua. Normaalistihan eau de parfym ja eau de toilette tuoksuvat samalta, mutta parfyymiversiossa on vain tuoksua enemmän. No, tässä tuoksussa kuulemma nuo kaksi versiota tuoksuvat hieman erilaisilta enkä kuollaksenikaan muista, kumpaan niistä ihastuin, vaikka niissä on hieman erilaiset pullotkin! Voi blondia.;)
(kuva täältä)