saran ennustus

En malttanutkaan sitten odottaa iltaan, joten klikatkaa toki yllä oleva kuva isommaksi. Vuonna 2008, tarkemmin sanottuna elokuussa Sara ennusti jotakin. Tuon ehkä sanan olisi vaan voinut jättää kokonaan kirjoittamatta. Olen meinaan unelmoinut noista kengistä yhtään valehtelematta jo muutaman vuoden. Mm. lokakuussa 2009 olen kirjoittanut niistä oman postauksen. Sen jälkeen olen viitannut niihin useasti teksteissäni. Ne ovat vierailleet myös ajatuksissani tasaisin väliajoin. Ne ovat Minna Parikan Morticia-kengät. Ne ovat pinkit. Ne ovat minun.

minna parikka morticia pinkki

pinkit parikat

minna parikka hearts

Nopeimmat saattoivat jo arvatakin, että Huuto.net pelasti jälleen kerran päiväni. Halvallahan nämä eivät lähteneet, mutta huomioiden niiden kunnon ja sen, montako vuotta olen niitä itselleni himoinnut, tein hyvät kaupat. Lestin tiesin hyväksi toisten Parikoideni perusteella, mutta en arvannut, että kun sain nämä käsiini, se tuntuisi niin hyvältä. Olisi ehkä pitänyt arvata unlmeani olevan toteutumassa, kun eräässä banneriskaban ehdotuksessani vilahti tämä ihana kenkäpari. Joku lukijakin oli sis ennustustuulella!

minna parikka morticia moumou

minna parikka morticia 1

Nyt laitan nämä söpöliinit takaisin laatikkoon ja palaan maanpinnalle. En ymmärrä, miten voin postata näistä muutaman päivän(!) viiveellä. Tällaisen löydön salaaminen vaati äärimmäistä itsekuria. Kyse on kuitenkin yhdestä suurimmasta unelmastani materialistisessa kategoriassa!<3