KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOBBYHALL.FI-VERKKOKAUPPA

Oletko rutinoitunut pukeutumisesi suhteen? Hyvä! Niin minäkin. Taidan olla malliesimerkki ns. milleniaalityylistä. Jos se ei ole tuttu, kerron mielelläni lisää. Valitsin tähän tyylitutoriaaliin lenkkarit Hobbyhall.fi-verkkokaupasta ja lähdin rakentamaan jokapäiväistä asuani. Tyyli taisi alunperin syntyä korona-aikana, kun jokainen tahtoi tuntea olonsa mahdollisimman mukavaksi.

Ns. “milleniaalityylin” pohja ovat joogatrikoot tai leggarit, jotka ovat siis tässä asussa housut. Yläosaan on muutamakin vaihtoehto, joista voit valita suosikkisi. Pue housujen kaveriksi siis kireä, lyhyehkö toppi, ohut collegepusero tai iso t-paita. Tähän väliin voi pukea trenssitakin, jotta olo ei ole liian alaston. Käsilaukkuna toimii vanha kunnon vyölaukku tai muu pienehkö laukku crossbodyna, ja tyylin kruunaavat paksupohjaiset lenkkarit. Mikä asusta puuttuu? No lippis tietenkin! Lainaa se vaikka (kummi)lapseltasi tai pikkusisarukseltasi. Haluatko nähdä lopputuloksen?

Valitsin asuuni sävymaailmaltaan neutraalit Filan lenkkarit koossa 38, nämä vastaavat täysin kokoaan. Lesti on ihanan leveä! Kengät ovat niin mukavat jalassa, että mietin jo ovelasti, että näistä voi tulla lopulta hyvät lenkkikengät. Siis sitten, kun vaaleat kohdat eivät ole enää vaaleita, vaan katupölyn värisiä. Lenkkeilin pitkään ohutpohjaisilla lenkkareille, mutta useamman luupiikin kärsittyäni alistuin kohtalooni ja siihen, että paksummat pohjat ovat minun juttuni.

Nämä kengät toki valitsin visuaalisuussyistä. Ihastuin noihin hohtavankeltaisiin yksityiskohtiin, sillä muistin heti, että omistan juuri täydellisen laukun sopimaan kenkien kanssa yhteen. Mietin myös ensin näitä Filan lenkkareita pastelliväreissä, väritys tuo mieleen jädekioskin valikoiman. Naisten urheilu- ja vapaa-ajankengät -osasto tarjoaa toki muitakin lenkkarimalleja, sinne vaan selailemaan.

Tällainen univormu-ajattelu vähentää jotenkin pukeutumispaineita. Samaa asua voi varioida ihan loputtomiin! Kuvittele tämä asu, mutta pinkillä laukulla ja saman sävyisellä huulipunalla. Tai vaihdetaan toppi bändipaitaan ja laukku paidasta napatun sävyn kanssa mätsäävään laukkuun. Tai hei! Jos koko asu on musta päästä varpaisiin, saattaa lopputulos kelvata jopa Hollywoodin tyylitaitureille. Pitääkin kokeilla joku päivä.

Kurkista Hobbyhall.fi ja ihastu lenkkariosastolla! 👟