moumou nike id 1

moumou nike plus

moumou nike id 2

moumou nike

moumou nike id 3

juoksutrikoot – H&M

urheilurintsikat – Northbrook

treenipaita – David

kengät – Nike Free Run 2 iD (saatu)

Suunnittelemani lenkkarit saapuivat vihdoikin! Sujautin ne heti jalkoihin (siis todella sujautin, koska ne ovat umpinaiset kuin sukat) ja painelin parvekkeelle kuvaamaan ne tänne. Innostuin vähän pomppimaankin, pahoittelut tuosta hurjasta ilmeestä ja pienestä kamelista. Ilmeestä varmaan kuitenkin näkee, kuinka ylpeä olen luomuksistani!<3

Kuvauksen jälkeen kävin kävelemässä ja juoksemassa pienen testilenkin järven ympäri. Täytyy sanoa, että ainakaan kuuden kilsan matkalla kengät eivät aiheuttaneet niitä tuttuja ekan-kerran-rakkoja eivätkä hiertäneet tai hanganneet muutenkaan. Näissä on ohuempi pohja kuin toisissa lenkkikengissäni, joten tuntuma maahan oli jännä. Tai siis kun näissä sen maan jotenkin oikeasti tunsi jalkojen alla. Tykkään! Seuraavaksi pyydän kaveriltani testiin hänen Nike+ -tarvikkeensa, jotta pääsen hyödyntämään tunnistimelle tarkoitetun paikan ja iPodini kunnolla.

Ja lenkkarithan sponssasi siis Nike. Muutin vielä viime hetkellä ennen tilausta tuon iD-tekstin. Lisätietoja löytyy tästä aiemmasta postauksesta, jos se on vilahtanut ohi silmienne.:)