Voi elämän tuska! Suhteellisen kivuton jäykkäkouristusrokotus aiheuttikin sitten kirvelevän illan ja unettoman yön. Pistokättä vihloo aivan älyttömästi, mutta kaipa tämä kipu on vain kestettävä. Keskitytään kivoihin juttuihin, niin ehkä tuo tuska unohtuu. Ketuttaa vaan, kun en pystynyt vaihtamaan edes lakanoita tuolla voimattomalla kädellä. Tämä on niitä päiviä, kun toivoo, että joku miehenturjake asuisi tuossa seurana.

Sain aamulla päähäni, että tänään voisi olla värikkäiden korvisten päivä. Olen huono käyttämään koruja, mutta tykkään aina lookeistani, kun niitä jaksan ylleni ripotella. Yleensä korvistani löytyvät nuo hopeiset pallot tuplana, joten tuntuu, että isommat korvikset tuovat heti jotenkin pukeutuneemman fiiliksen. Yliopistolla tosin varmaan kysyttäisiin, olenko lähdössä juhliin, jos tökkäisin korviini vähääkään isommat korut. Onneksi ei tarvitse laitoksella enää juurikaan käydä, niin ei tunne itseään ylipukeutuneeksi friikiksi.

limesulkakorvikset

korvikset – ostettu RuisRockista

Korvikset olisivat olleet riittävä väripilkku päivän muuten mustavalkoiseen asuun, mutta eräät korkkarini sopivat sulkakoruihin niin kivasti, että ne pääsivät tänään jalkaani. Ihan ensimmäistä kertaa muuten. Myös tuo toppi on ensimmäistä kertaa päällä. Housuista ei varmaan tarvitse sanoa mitään, olen pitänyt niitä melkein joka päivä tällä viikolla. Ellen aamuisin eli asukuvissa niin viimeistään illalla kotona, kun olen rentoutunut sohvalla. Tänään ei muuten taas ollut mikään maailman paras naamapäivä, mutta ehkä käytin tämän viikon “hyvänaamakiintiöni” eilisissä hiusvärikuvissa!:D

mustavalkolime2

mustavalkolime1

toppi – H&M

housut – H&M

kengät – ebay

Mulla taitaa olla nyt joku videokausi meneillään, mutta koettakaa kestää. Näitä videotervehdyksiä vaan toivotaan niin paljon, että nyt, kun niihin on fiilistä, pommitan oikein kunnolla tulemaan. Muutenkin tämä postaustahti alkaa olla huolestuttava, kun näitä tekstejä putkahtelee nykyään jo kolme päivässä. Ehkä se tahti kohta laantuu taas entiselleen. Espanjassa koetan ainakin keskittyä lomailuun, vaikka kuinka törmäisin kivoihin postausideoihin!

Jep, hienosti esittelit kengät videolla, Iina!:D Huomenna on muuten luvassa taas tyttöjen juttuja, kun ne ovat tässä blogissa niin hurjassa suosiossa. Jos siis ajatus intiimistä keskustelusta kommenttiboksissa ällöttää, kannattaa vierailla blogissani vasta illemmalla.