vartalohoito

Heti alkuun pahoittelut huonolaatuisista kuvista. Järkkäri ei mahtunut mukaan, joten jouduin kuvaamaan hajoamispisteessä olevalla pokkarillani. Sen voisi viskata kyllä “vahingossa” parvekkeelta, jotta saisi hyvän syyn hankkia uuden.

Kävimme äitini kanssa viikolla Helsinki Day Spa -hoitolassa ihanissa hemmotteluhoidoissa. Olin voittanut vuosi sitten eräästä kilpailusta lahjakortin sinne ja nyt käytimme sen pois. Nautiskelimme molemmet 90 minuutin vartalohoidot ja loput lahjakortista käytettiin alakerran tuotemyymälään. Hoitajani oli niin ihana, että hän auttoi minua etsimään juuri sellaisia tuotteita, joita halusin. Niiden hintataso vaan esti ostamasta koko sarjaa kerralla, vaikka Day Spa Clubiin liittymisestä saikin 10 prosentin alennuksen.

hemmottelua

Span tiloihin saavuttuamme meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja ohjattiin vaihtamaan vaatteet. Saimme yllemme isot ja pehmoiset kylpytakit sekä kertakäyttöalushousut, joista ei oikein tiennyt, miten päin ne olisi pukenut ylleen. Aina näkyi liikaa ja oli irstas olo!:D Kylpytakkiin hukuttautumisen jälkeen odottelimme loungen puolella teen, pähkinöiden ja aprikoosien parissa hoitajiamme. Meidät haettiin hoitohuoneisiin ja hemmotteluhetki huipentui vihdoin vartalohoitoon.

Onnekseni sain hoitajan, joka jutteli kanssani koko hoidon ajan. Enkä tuppisuita tai jöröjä ihmisiä, jos olen heidän kanssaan kaksin huoneessa. Siitä tulee vaivautunut olo, kun itse haluaisi jutella ja toinen on vaan hiljaa. Nyt sitä vaivaa ei tosiaan ollut, vaan puolitoistatuntinen hoitohetki kului kuin siivillä. Kiitokset siis Tarjalle!

helsinki day spa

Vartalohoitoni sisälsi entsyymikuorinnan, öljyistä hemmottelua ja hierontaa sekä naamion. Hoidon jälkeen olo oli samaan aikaan rentoutunut ja virkistynyt. Saunanaamio, joka levitettiin siis vartalolle, oli poistanut kuona-aineita ja eteeriset hierontaöljyt olivat tehneet tehtävänsä. Nesteenpoisto oli hieman liiankin tehokas ja hoitajani neuvoi vielä juomaan runsaasti vettä illan aikana, joten ravasin illan vessassa.

Kun kotimatka alkoi häämöttää, sekä äidin että tyttären olo oli keveä ja sileä eli aivan täydellinen olo näin kevääksi. Nyt on kiva vielä tsempata paremman ruokavalion ja treenien suhteen pari viikkoa ennen sitä lomamatkaa!:)