kookosvesi moumou palautumisjuoma

Tällä kertaa testilajiksi valikoitui yhteistyökumppanini Kuntoportin BodyPump-tunti. Edellisestä pumppikerrasta oli kulunut nolosti peräti kuukausia, kun uskaltauduin kokeilemaan tuntia pitkästä aikaa. Tunti alkoi pienellä jännityksellä, kun valitsin sopivia painoja. Pumppasin lähes kaikki biisit (omilla) minimipainoillani, mutta silti tunnista tuli haastava. Kyykkäsin jotenkin erityisen syvään ja hartaasti, joten jalkabiisin jälkeen koipeni tutisivat muissa kappaleissa. Pumppi on siitä kiva tunti, että pienenkin tauon jälkeen sillä saa kunnon jumituksen koko kroppaan. Miellyn yleensä eniten niihin tunteihin, joiden jälkeen tuntee todella tehneensä jotakin.

Pidin itseäni tavallaan ekakertalaisena tuolla tunnilla, koska edellisestä pumpistani oli jo puoli vuotta. Ja se oli eri kuntokeskuksessa, se oli ehkä se tärkein pointti. Ohjaaja otti hyvin alokkaan huomioon ohjeistuksessa eli hirmuisesti pisteitä siitä. Kuten myös soittolistasta. Tuo musiikkipuoli alkaa olla Kuntoportin plussalistalla jo aika korkealla. Voit muuten edelleen halutessasi treenata kesän ilmaiseksi Jyväskylän naisten omassa Kuntoportissa. Ja tuosta sopimuksen pituudesta huolestuneille tiedoksi, että muutto katkaisee sopimuksen. Eli ei haittaa, vaikkei tietäisi, mitä vuoden päästä tekee ja missä.:)

kookosvesi banaani

Treenin jälkeen on tärkeää palautella lihaksia rääkistä. Venyttely auttaa, mutta lisäapuja voi hakea oikeanlaisesta ruuasta ja palautusjuomista. Raskaan treenin jälkeen täällä Jyväskylässä voi koukata kotiin Shasan kautta. Sieltä löytyy smoothieita ja muita terveellisiä herkkuja joka lähtöön. Jos kyseessä on myöhäinen treeni, kannattaa kotiin ostaa maailman parasta luomupalautusjuomaa eli kookosvettä. Siitä kerrotaan seuraavaa:

Kookosvesi on luonnon oma jano- ja urheilujuoma. Se on isotoninen, eli sillä on sama elektrolyytti-tasapaino kuin omassa veressämme. Kookosvedessä tämä tasapaino on luonnostaan ja siksi se soveltuu erityisen hyvin kehon nestetasapainon palauttajaksi liikunnan jälkeen tai lämpimänä päivänä. Lisäksi tuote on vähäkalorinen.

Lisätietoja kookosvedestä voi lukea vaikkapa täältä, samaiselta sivulta nappasin tuon yllä olevan tietoiskunkin. Itselleni riitti kyllä todisteiksi se tunne, mikä kookosveden nauttimisen jälkeen tulee. Ihan rehellisisä jos ollaan, baananinmakuista kookosvettä joisin, vaikkei sillä olisi mitään terveysvaikutuksia. Mitä tuohon otsikkoon taas tulee, niin treenikombojen edoton kuningashan on mikä tahansa hanukassa tuntuva rääkkitunti yhdistettynä herkulliseen palautumiseen.;)