starbucks suomi

Kyllä, se on vihdoinkin tapahtunut! Kulttimaineesta nautiskeleva kahvilaketju Starbucks lanseeraasi eilen Ready-to-Drink -kahvijuomavalikoimansa ensimmäistä kertaa Suomessa. Juomat tulevat myyntiin elintarvikeliikkeisiin ympäri maan ja tuotteiden suositushintahaarukka on noin 1.99 – 2.49 euroa.

Juomat on jaettu kolmeen kategoriaan. Pulloissa myytävää Bottled Frappuccino® -kahvijuomaaon saatavana kahvin, mokkasuklaan tai mansikan makuisena. Omien päiväunieni kohteeksi noussut Doubleshot®  Espresso and Milk -juoma taas on kevyesti makeutettu sekoitus aitoa Starbucks-espressoa ja pehmeää maitoa. Iced Latte -juomasta taas on saatavilla kolme herkullista  makua. Voit valita joko normaalin, suklaan tai karamellin makuisen jäälatten.

Ai niin, jottei se maailman pelastaminen unohtuisi, tämä koko tuoteperhe on valmistettu 100 % reilun kaupan kahvista ja sokerista. Myös joidenkin juomien sisältämä kaakaopulveri on reilua. Kutitteleeko muidenkin kofeiiniaddiktien kahvihampaita jo vai olenko kenties aivan yksin himotusteni kanssa?;)