BB2011

Nyt voi taas tuulettaa! Pääsin mukaan Indiedaysin ja Björn Borgin kampanjaan. Käytännössä se tarkoittaa, että pääsin kuolaamaan etukäteen BB:n naisille suunnittelemaa mallistoa. Tyylitietoisten miesten housujenkauluksista on voinut jo pitkään bongailla värikkäitä boksereita, mutta nyt me tytötkin pääsemme nautiskelemaan väreistä. Tarjolla on alushousuja, yhteensopivia alusvaatesettejä sekä erilaisia laukkuja.

Väsäilin suosikkialusasusettini ympärille kesäisen asun. Ihastuin erityisesti ajatukseen siitä, miten kauniita alusvaatteita voi vähän vilautella kesän kunniaksi. Rennot farkkushortsit ostetaan kokoa liian isoina, jotta ne tipahtavat lantiolle paljastaen kirkkaanpinkin vyötärönauhan alushousuista. Samaa pinkkiä löytyy suloisesta puusormuksesta. Neulottu hapsutoppi taas antaa oranssien rintaliivien kuultaa reilusti läpi. Oranssi väri toistuu jumalaisissa korkokengissä. Asun täydentää läpinäkyvä rantakassi, ne kun puskevat nyt joukolla markkinoille. Kollaasin voi halutessaan klikata isommaksi.:)

BB-kollaasi_iina

farkkushortsit – Topshop

kengät – Minna Parikka

alusvaatteet – Björn Borg

neuletoppi – Topshop

laukku – Björn Borg

sormus – Aarikka

Alusvaatteiden materiaaleina on käytetty pehmoista puuvillaa, läpinäkyvää mesh-kangasta sekä mikrokuitukangasta. Laukut ovat puolestaan tekonahkaa sekä korkealuokkaista canvasta. Lue lisää näistä ihastuttavista alusvaatteista ja laukuista Björn Borgin kampanjasivulta täältä! Samaiselta sivulta voit kurkata myös Jennin ja Ian tekemät kollaasit. Suosikkikollaasiasi äänestämällä olet mukana upeiden Björn Borg -tuotepakettien arvonnassa.

Ja nyt niitä ajatuksia kommenttiboksiin. Onko tällainen värikäs, mutta sporttinen naisten mallisto odotettu lisä alusvaatelaatikkoon tai laukkuhyllylle? Luotatko itse neutraaleihin alusvaatteisiin vai hullutteletko kunnolla?:)