70-lukukollaasi

  • kiilakorkokengät. Tukevat ja kauniit jalassa. Korkoja ei voi tuhota rappuralleissa tai kivikoissa. Pehmeää nahkaa ja erikoiset koristelut. Edullinen hinta, koska kengät ovat käytetyt. Tykkään. Löysin muuten yllättäen eBaysta.
  • Omakuvapostimerkki. Vaikkapa ylioppilasjuhlien kiitoskortteihin tai miksei hääpäiväjuhlakutsuihin on kiva idea teettää oma, persoonallinen postimerkki. Samalle arkille on mahdollista saada myös neljä erilaista kuvaa ja niistä jokaisesta viisi postimerkkiä. Merkkien luominen, tilaaminen ja maksaminen onnistuvat Postin verkkokaupassa täällä. Postimerkit tähän postaukseen sponsoroi Posti ja kun kerta oma kuva piti valita, päätin käyttää kuvissa Nissenin kamppista varten stailatun kuvan seepiaisena yksinkertaisilla kehyksillä.
  • 70-luvun jättiaurinkolasit. Flower-lasien lisäksi sain Nisseniltä lahjakortin, jolla lunastin itselleni myös jättimäiset Donna-aurinkolasit. Ihastuimme Jonnan kanssa samoihin 70-luvun aurinkolaseihin, joten nyt sitä ollaan tuplasti arskakaksoset!:D

postimerkit omalla kuvalla kiilakorot 70-luvun aurinkolasit