Oli niin rentouttava viikonloppu, että ajattelin jakaa hyvää mieltä hieman tännekin. Tämän ja huomisen ajan kaikki Osta heti! -kohteeni Huuto.netistä 15 % alennuksella! Huuda siis haluamasi tuote Osta heti! -napista ja mainitse tästä tarjouksesta, kun vastaat meklarin sähköpostiin. Tarjolla on mm. Finskin kengät ja Marimekon silkkihame. Että sellaista kivaa tällä kertaa, huutamaan pääset tästä linkistä.

Pidin pienoisen loman tuossa vähän niin kuin pummilla ja nyt on taas kiva palata blogin pariin. Sen sähköpostiruuhkan selviminen ei ollut niin kivaa, mutta siitäkin selvittiin kunnialla. Viime viikolla, kun istuin junassa matkalla Helsingistä kotiin, tajusin rakastavani bloggaamista. Jotenkin tämä harrastus vain sopii minulle ja tuntuu omalta jutulta. Ja niinhän sen pitääkin mennä, koska silloin hyvä fiilis välittyy (toivon mukaan) myös teille lukijoille.:)

IMG_7962

IMG_7976

IMG_7964

Tästä saattaa nyt tulla hieman sekava postaus, kun on niin paljon asiaa. Varoittelen jo etukäteen tämän viikon postausruuhkasta, sillä viime viikon pressipäivät ja muut mahtavat tapahtumat antoivat aihetta postauksille. Muutenkin on yllättävän hyvä fiilis blogin suhteen, joten yliannostusvaaravaroitus on tosiaan annettu. Saatan villiintyä täysin! Oikeastihan tämä viikko pitäisi käyttää lukemiseen, sillä ensi maanantaina on taas tentti. Katsotaan nyt, miten käy.

IMG_7963

IMG_7961

IMG_7960

Pohdiskelin tässä, miten pieni hetki voi muuttaa koko elämän suunnan. Satuin nimittäin kääntämään takkini erään asian suhteen tässä muutama päivä sitten. Siivosin murjuni vieraita varten ja vihdoin, kun ystäväni saapuivat luokseni, jotakin tapahtui. Näin asuntoni hetken ajan vieraan silmin ja tajusin, että rakastan olohuonettani. Olen tähän asti inhonnut tätä rumista tapeteista ja reikäisistä seinistä koostuvaa kämppää, mutta jotenkin onnistuin nyt muuttamaan mieleni. Olohuone on ihanan valoista, sieltä on mahtavat maisemat ja siellä viihtyy. Mahtava tunne!<3

IMG_7979

IMG_7982

Ja kuvasaasteenahan tässä postauksessa on lauantaisen brunssin antimia. Sain viime viikolla maisteltavaksi niin paljon herkkuja, että ajattelin hyödyntää ne kerralla. Täytesuklaat, smoothie sekä vadelmamojitovodkajuomasekoitusyhdyssanahirviö ovat siis sponsorituotteita. Kuoharitölkit taas ostin, koska ihastuin niihin lakettiesittelyssä. Tyylikkään lippiksen hankin, koska ylioppilaslakki ei vaan tuntunut tänä vappuna omalta jutulta enkä tajunnut ostaa sitä lakettiakaan lakkia korvaamaan. Brunssi sujuikin mahtavasti, sillä varsinainen draama alkoi vasta illalla. Mutta ei siitä sen enempää, kivaa oli vappuna. Ensi vuotta odotellessa.;)