NikeID
Nyt seuraa hyviä uutisia kaikille juoksijoille, lenkkeilijöille tai muuten vain hienoja kenkiä rakastaville ihmisille. Nike on tuonut markkinoille NIKEiD-palvelun, joka mahdollistaa Nike-tuotteiden kustomoinnin värien, materiaalien ja joissain tuotteissa myös muiden teknisten ominaisuuksien osalta. Nyt ei siis tarvitse enää kierrellä kauppoja etsien juuri tietynlaisia lenkkareita, kun ne voi suunnitella ja tilata netistä kätevästi. Innostuin tästä vietävästi ja suunnittelin juoksukengät koko suvulleni yhdellä istumalla!:D

Nike lupasi lähettää minulle ilmaiseksi suunnittelemani kengät, suurkiitokset siis siitä. Palatte jo varmaankin halusta nähdä, millaiset juoksukengät minä itselleni sitten suunnittelin? Roiskin ne tietysti täyteen värejä ja valitsin kantavaksi väriksi mustan, jottei kokonaisuus räjähdä ihan käsiin. Pohjaväri on tietysti kirkkain mahdollinen pinkki, johon valitsin aksenteiksi oranssia, neonkeltaista ja punaista. Materiaali on mattanupukkia ja malli tosiaan Free Run+ 2. Tähänkin oli tosin toinen vaihtoehto, joka olisi ollut vielä lähempänä paljasjalkafiilistä. Jos en ihan väärin muista, näiden hinnaksi tuli 160 euroa.

nike run free id iina mumou

Tässäpä siis IINA-juoksukengät, kuten läpistä ehkä juuri ja juuri näkyy! Lupaan esitellä nämä täällä blogissani heti, kun saan kengät tehtaalta. Jos joku muuten tahtoo tilata tällaiset samanlaiset, se onnistuu tästä linkistä. Tosin noihin läppiin voi valita oman iD-tekstin tai vaikka Niken logon minun nimeni sijaan. Saa sitäkin kyllä käyttää, jos joku välttämättä tahtoo.;)

Nyt sitten kaikki äkkiä Nike Running Finlandin Facebook-sivuille Nike Free Run 2 -kenkiä suunnittelemaan. Facebookissa on nimittäin kilpailu, jossa voitte päästää luvuutenne valloilleen. Kyseinen suunnittelukilpailu koskee vain tätä Nike Free RUn juoksukenkämallia. Parhaat suunnittelijat palkitaan viikoittain ja voittajat pääsevät tilaamaan juuri itse suunnittelemansa kengät veloituksetta. Lisäksi koko kevään pääpalkintona on 500 euron lahjakortti NikeStore.com-nettikauppaan.

Kuvan kengistä näkee palvelussa heti, mutta jos ne tahtoo tilata, niiden toimituksissa tehtaalta kestää nelisen viikkoa. Nike iD -nettisivut löydät täältä ja kenkiä voit suunnitella ja osallistua suunnittelukilpailuun täällä! Linkittääkää muuten ihmeessä luomuksenne tänne kommenttiboksiinkin, jotta pääsen ihailemaan niitä.

(kuva täältä ja kaapattu Facebookista)