Saanko esitellä tämän päivän lounaani. Sorruin taas läheiseen kalaliikkeeseen ja siellä oli tällä kertaa tarjolla aivan uusia makuja sushikikkarevalikoimassa. Jälleen kerran rakastuin vähän enemmän sushiin, näihin jää vaan niin pahasti koukkuun. Kohta raahaan sushia ämpäritolkulla kotiin ja kylven noissa palasissa. Siinä vaiheessa saa soittaa valkotakkiset miehet paikalle, mieluiten hyvännäköiset sellaiset.

sushia jyväskylästä

Olen viettänyt tämän päivän tenttiin lukien ja hiljalleen iltaan valmistautuen. Koska illaksi on luvassa ohjelmaa, muutin tuttua ja turvallista farkkulinjaani hieman juhlavampaan suuntaan. Aamulla keksimäni mekkosuunnitelma meni mönkään, sillä vähän ennen lähtöäni sovitin mekkoa ja kappas – se olikin jäänyt isoksi. Valitsin siis yläosaksi löysän silkkipaidan, koska se painaa tai hankaa todella vähän erästä hankintaani, josta jo aamulla kerroinkin enemmän.;)

kilppari2

kilppari3
kilppari1

farkut – H&M

paita Vero Moda

kengät – 2nd hand

koru – Guess

Kaivelin pitkästä aikaa korulaatikkoani ja käteeni osui isohko kilpikonna. Tämä eBaysta löydetty Guessin koru on ihana, mutta käytän sitä todella harvoin. Tänään konna pääsi kuitenkin kaulaani killumaan, koska sen vihreä väri korostuu jotenkin kivasti kiiltävää valkoista kangasta vasten. Silkkipaitani ja konna pariutuivatkin varsin kivasti. Vihreä kilppari toi myös pinkkejä huuliani mukavasti esille.

Siinäpä tämän päivän asu. Olen jotenkin ollut vähän jumissa koko päivän ja kaikki puuha on tuntunut tahmealta. Toivottavasti hyvä seura auttaa tähänkin vaivaan. Kohta säntään siis tyttöjen seuraan hyvän ruuan ja ihanien juomien merkeissä. Suunnitelmissani on nautiskella chèvresalaattia, joka sisältää mm. pariloitua vuohenjuustoa ja mansikkavinaigrettea. Herkullista iltaa kaikille!:)