Videoita pyydettiin lisää, joten niitähän tulee lisää. Olettekin ehkä kuulleet, että Nokia järjestää Angry Birds SM-kisakiertueen, joka kiertää kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomea – myös meillä Jyväskylässä Kauppakeskus Forumissa. Täällä voi pelailla tämän viikon lauantaina (eli 12.3.), jos vaan sattuu oleman vapaapäivä. Finaali pelataan sitten Helsingissä 26.3. ja voittaja saa kahden hengen matkan Hollywoodiin. Jep, Hollywodiin! Joko houkuttelee?

En itse valitettavasti pääse osallistumaan lauantain tapahtumaan, sillä vietän äitini syntymäpäiviä maalla, mutta jokainen, joka osaa vähänkään sinkoilla noita höpsöjä lintuja, on erittäin velvoitettu osallistumaan kisakarsintoihin. Toki paikalle voi mennä vain yleisöksikin, tapahtuman juontaa Kristiina Wheeler ja tunnelma tulee olemaan takuulla… hmm, no vihainen!:D Jos kehityn tässä oikein hyväksi, saatan olla ovela ja mennä SM-kisakarsintoihin jollakin muulla paikkaunnalla myöhemmin. Esim. tuo Ideapark houkuttaisi vähän.

MouMou Nokia C7 Angry Birds

Sain itselleni lainaan tyylikkään Nokian C7 -laitteen, johon peli oli ladattu, joten pääsin itsekin kokeilemaan tätä kohupeliä. Hyvä, kun nämä nykyajan matkapuhelimet ovat jo siinä rajoilla, että voiko niitä kutsua vain matkapuhelimiksi. Oma luurini on yksinkertaisinta mahdollista Nokia-mallia, joten sillä ei tätä kyllä olisi pelailtu. Kosketusnäyttöinen testilaitteeni sen sijaan on ollut jo päivän tehokäytössäni. Aiemmin olin vain kurkkinut ystävieni olkapäiden yli iPadien ja muiden versioita pelistä, mutta nyt päästin syyhyävät sormeni valloilleen ja sinkoilin sydämeni kyllyydestä!<3

Angry Bird SM-kiertueesta voi lukea lisää ja jopa rekisteröityä etukäteen Nokian Angry Bird -sivuilla. Rekisteröityminen ei kuitenkaan ole pakollista, sillä kisaan voi ilmoittautua myös paikan päällä. Vielä ei tarvitse siis päättää, osallistuuko vai kurkiiko muiden suorituksia yleisöstä. Kaikki Jyväskylän asukit taapertavat silti toivottavasti lauantaina Forumiin ja muut katsovat tuosta alla olevasta aikataulusta, koska heidän kaupungissaan on karsinnat.

Kiertueaikataulu:

10.3. Kempele, Kauppakeskus Zeppelin

12.3. Jyväskylä, Kauppakeskus Forum

14.3. Lahti, Kauppakeskus Trio

16.3. Turku, Skanssi

19.3. Lempäälä, Ideapark

21.3. Vantaa, Jumbo

23.3. Espoo, Sello

25.3. Helsinki, Kauppakeskus Kamppi

26.3. FINAALI: Helsinki, Kauppakeskus Kamppi

Nokia C7 Angry Birds

Oma pehmolintuni sai siis nimekseen Anger Bröd puoliruotsalaisten sukujuurtensa vuoksi. Tähän ilmoitusluontoiseen postaukseen liittyy myös kilpailu ja palkintona on luonnollisesti samanlainen äkäpussitipu kuin minulla. Kisakysymys on seuraavanlainen. Minkä nimen sinä antaisit singottavalle ja hyvin vihaiselle pehmolinnullesi, jos sen voittaisit? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 13.3.2011 kello 20:00 asti. Tällä kertaa aion valita voittajan, joten panostakaa nimiehdotukseenne!;)

Psst! Jo ensimmäinen taso kokonaan ja pari kenttää vielä päälle pelattu. Ai voiko tässä muka pitää taukojakin?!