No mutta terve! Olen lomaillut, lenkkeillyt ja jopa hiihtänyt täällä landella viikonloppuna. Olo on rentoutunut, joten siirrän kotiinpaluun suosiolla huomiselle. Rästikommentteihin vastailin jo nyt, koska oli ylimääräistä aikaa. Samalla pyydän anteeksi, jos kommentteihin vastaamisessa on paljon kirjoitusvirheitä. Tämä vanhempieni tahmanäppis ei ole todellakaan paras ystäväni.

Käydäänpä siis asiaan. Nimiehdotuksia tuli paljon ja tykästyi niin moneen, että olisin halunnut jakaa parikymmentä lintua enemmän. Vihaisen linnun voitti itselleen kuitenkin minun valitsemani nimimerkki ldlkfjg, joka jätti tällaisen nimiehdotuksen:

Meillä KAIKKI on Jimejä. Uusi kattila on Jimi, omena on Jimi, sohva on Jimi, kaukosäätiminä on Jimi black ‘n Jimi white jne jne jne. En todellakaan muista mistä tä on saanut alkunsa, mut frendit on aina ihan pihalla ko tulee meille, ja me puhutaan poikakaverin kans aina Jimistä ymmärtäen, tarkoitetaanko sytkäriä vai lamppua. :-D Luonnollisesti ton nimi olis siis JIMI!

Aivan mahtavaa! Tarpeeksi lempeä nimi noin vihaiselle linnulle ja nimeen liittyy vieläpä hauska tarina. Varman kilpailuvoiton kaava ja näitä hyviä kommentteja oli tosiaan useampi. Kiitos, kun käytitte mielikuvitustanne ja saitte minut nauramaan.

Sitten siirrytäänkin sulavasti käsilaukunjärjestäjien voittajiin. Voin kertoa heti, että käsilaukunjärjestäjää ei voittanut yksikään “heino“, “kommentti“, “osallistun” tai “saa korjata” kommentti. Arvoin voittajan niiden kesken, jotka saivat kaksi kysymystä oikein. Jatkossa olisi kiva, jos kaikki lukisivat arvonnan säännöt ennen osallistumista. Vinkkaanpa muuten tähän väliin, että käsilaukunjärjestäjistä kiinnostuneiden kannattaa liittyä Facebookin BagPod Finland -ryhmään. Sieltä saa nopeasti tietoa uutuuksista ja arvotaanpa siellä kuulemma välillä  kivoja tuoteittakin.:)

Mutta niistä voittajista. Pinkki BagPod menee nimimerkille Kija tällä kommentilla:

1) tangerine ja emerald, eli enemmän suomeksi jonkinsortin oranssi ja vihreä!

2) avaimet (helpottavat pääsyä kotiin, poikakaverille, töihin…), huulirasva (ehdoton! tähän myös käsirasva, aamu ei lähde käyntiin jos ei saa käsiä rasvattua), kännykkä (kuinka orpo olo onkaan jos puhelinta ei ole mukana, ehdoton plussa puhelimessa netti jolla pääsee facebookiin ja tetris – ei riippuvuutta siis…)

3) nahka ja edullisempi canvas

Musta käsilaukunjärjestäjä taas lähtee nimimerkille Fenii, joka kommentoi näin:

1. Mitkä ovat kaksi tämän kevään BagPod-uutuusväriä?
Tangerine ja emerald green.

2. Mitkä kolme asiaa sinun käsilaukustasi löytyvät aina?
Kännykkä, lompakko ja avaimet. Tylsää, mutta pakollista :D

3. Missä materiaaleissa BagPodeja on saatavilla?
Nahka ja canvas :)

Onnittelut voittajille! Laittakaanhan minulle pikaisesti sähköpostilla osoitetietonne, niin saatte voittonne mahdollisimman pian.:) Suuriitokset vielä kaikille osallistujille ja pysykäähän linjoilla, sillä kivoja kilpailuja tulee kevään aikana lisää!