Rakastan uutta ostostani! Näittekin sen jo vilaukselta aamulla, mutta nyt ajattelin kertoa siitä vähän lisää. Kyseessä on nimittäin keksintö, joka on mullistanut jo monien naisten elämän.:)

Keksinnön tarina lähti siitä, kun Ruotsissa syntynyt Marianne Sparrenius-Waters eli RedDog-yrityksen omistaja ja arvostettujen yleellisten nahkakäsilaukkujen ja -asusteiden suunnittelija, palasi Britanniaan 25 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen miehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Monta vuotta jatkuvasti matkustavana äitinä Marianne oli vakuuttunut organisoinnin tärkeydestä vastatessaan perheen matkalipuista, passeista, lääkkeistä, kameroista, puhelimista – omasta huulipunastaan puhumattakaan. Luettelo äidin vastuulla olevista tavaroista käsilaukussa on pitkä, joten keväällä 2009 lanseerattiin ratkaisu käsilaukkujen organisoimiseen. BagPod-käsilaukunjärjestäjä oli syntynyt.

Nykyään käsilaukut on helppo pitää järjestyksessä ja tavaroiden siirtäminen käsilaukusta toiseen käy leikiten – nappaat vain BagPodisi ja siirrät sen toiseen laukkuun ja sillä siisti! BagPod-tuotteissa korostuvat laatu ja tyyli, joihin jokaisella aktiivisella naisella ja miehellä on varaa. Malleja on eri kokoisia ja niitä on valmistettu eri materiaaleista. Jokaiseen tarkoitukseen löytyy takuulla sopiva malli.

BagBod musta pinkki canvas

Heräsikö mielenkiinto? Hyvä, sillä tässä on sinun mahdollisuutesi voittaa joko pinkki tai musta BagPod-käsilaukunjärjestäjä. Kaikissa laukuissa sama konsepti, kymmenen lokerikkoa, joista yksi sisällä oleva toimii vetoketjulla. Lisäksi avaimelle on erillinen pidike. Näiden laukkujen suosio saattaa perustua siihen, että on suuri helpotus pelkällä vilkaisulla nähdä että kaikki tärkeä on mukana. Haluttu esine löytyy lähes lihasmuistilla, kun käsilaukunjärjestäjän täyttää aina samalla tavalla.

Oman BagPodisi voit voittaa vastaamalla tämän postauksen kommenttiboksiin kolmeen kysymykseen. Kahteen näistä vastaukset löytyvät Oy Casamarin Ab:n blogista (josta muuten löytää kätevästi myös BagPodien jälleenmyyjät) ja yhteen omasta elämästä.

Arvontakysymykset kuuluvat näin:

  1. Mitkä ovat kaksi tämän kevään BagPod-uutuusväriä?
  2. Mitkä kolme asiaa sinun käsilaukustasi löytyvät aina?
  3. Missä materiaaleissa BagPodeja on saatavilla?

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan siis nuo kaksi kuvan BagPod-käsilaukunjärjestäjää (arvo 38€/kappale). Julkaisen osallistumiskommentit vasta arvonnan päätyttyä, jotta vastauksia ei voi kurkkia muilta.;) Osallistumisaikaa on siis sunnuntaihin 13.3.2011 kello 20:00 asti. Julkistan voittajat blogissani mahdollisimman pian arvonnan päättymisen jälkeen. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille ja vielä kerran hyvää naistenpäivää!