Varautukaa hurjaan kilometripostaukseen!:D Tämä on meinaan  lopputulos mm. tämän päivän hiuskokeiluista ja tekstiä ja kuvia riittää. Jouduin joitakin päiviä sitten noutamaan Itellan kaukaisesta toimipisteestä paketin, joka etiketin mukaan sisälsi vaarallisia aineita. Tässä tapauksessa “vaaralliset aineet” osoittautuivat varsin iloiseksi yllätykseksi, sillä paketti sisälsi hiustuotteita! Kaipa noita hiuslakkoja pitää nykyään käsitellä vähän varovaisemmin, mutta että vaarallisina aineina. Jokohan keksittäisiin joku hyvä patentti ponnekaasujen tilalle, joka oikeasti otettaisiin maailmanlaajuisesti käyttöönkin?

Myönnän, että saan usein testattavaksi uusia hiustuotteita, mutta harvoin paketin avaaminen saa minut hiljaiseksi. Nyt kävi kuitenkin niin, että Schwarzkopfin lähettämä kokeilusatsi sisälsi kaikki merkin tuotteet, joita olen himoinnut! Ihan tosissaan, luetaanko siellä ajatuksia? Pinkit, koristellut purkit ja ihanan lapselliset tuoksut. Nämä tuotteet ovat niin minua, että jos olisin hiusmalli, tunkisin itseni väkisin näiden sarjojen keulakuvaksi!:D

Koska pelkkien pullojen kuvat tuskin kostuttavat ketään, suuntasin jälleen suihkuun ja testasin nämä tuotteet perinpohjin. Seuraa raportti rakastuneelta naiselta, joka harkitsee syrjähyppyä täydellisistä Tigeistään.;) *voitontanssi*

sparkling

Testasin sprakling-sarjan tuotteita juuri pestyihin, mutta pyyhekuiviin hiuksiin, jotka olin selvittänyt isolla kammalla.

Geelisuihkeen luvataan kyllä toimivan myös kuivissa hiuksissa, mutta minua kiinnosti enemmän, miten helposti kiharoiksi kuivuvat hiukseni reagoisivat tähän tuotteeseen. Tuote lupaa tuuheuttaa ja antaa kiiltoa ja sen luvataan toimivan myös pitkissä hiuksissa. Suihke oli kiitettävän hienojakoista, mutta tuoksui aika alkoholiselta luvatun karkkituoksun sijaan. Jos jokin tuoksu jäikin alkoholin haihduttua, se oli kammoamani vesimeloni. Suihke toimi kuitenkin hieman muotoilunesteen tavoin, kun suihkun ja puristelin sitä hiuksiini. Suihkutin ensin pyyhekuivat hiukset läpi ja suihkuttelin uuden kierroksen kuivuneisiin hiuksiin. Fööniin tai harjaan en koskenutkaan testiprosessin aikana.:)

Psst! Geelisuihke tuuheuttaa hiukset, kun suihkit sitä hiusten juuriin ja kuivaat hiukset pää alaspäin.

Saman sarjan hiuslakka, joka lupaa pitoa ja kiiltoa, tuoksui etäisesti vaniljalta. Pitoa tältä lakalta löytyikin, mutta kiiltoa tuli vain hieman. Tai oikeastaan juuri sen verran, ettei kampaus näyttänyt kiiltosuihkeella kyllästetyltä. Tällä lakalla saa siis luonnollisen kiiltävät hiukset, jos sellaisia havittelee.:)

Psst! Kampaa ylipitkä otsis hieman taakse ja “liimaa” se muihin hiuksiin hiuslakalla.

sparkling-hiukset

Hiuksien pinta jäi geelisuhkeen ja puristelun ansiosta hieman karheaksi. Otsatukka näyttää hieman limaiselta tuossa ylemmässä kuvassa, mutta se on enemmänkin tuon alakuvan kaltainen. Hiukset eivät missään nimessä tunnut tahmeilta ja kampaus pysyy, vaikka päätä ravistelee kevyesti.:)

zoomtukka1

Tämä sarja tulee jäämään käyttöön. Kiharoita geelisuihke ei aktivoinut, mutta eipä se sellaista luvannutkaan. Muotoilunesteenä se toimi hyvin ja suihke tosiaan tuntuu pitävän kampausta kasassa. Hiuslakka saa plussaa inhimillisestä kiillosta ja suhteellisen hyvästä pidosta. Sen tuoksu jäi kevyenä hiuksiin, mutta ei häiritse mitenkään eli suosittelen tänä vaniljantuoksusta pitäville.:)


smooth´n chic

Testasin myös †persikkaisen vaaleanpunaisia purnukoita sisältävän smoot´n chic -sarjan.

Suihkun jälkeen silotin pyyhekuivat hiukseni smoothing lotionilla ja annoin niiden kuivua itsestään. Tähän pehkoon persikantuoksuista ainetta (joka on suomennettu oudosti muotoilunesteeksi, vaikka muistuttaa tosiaan enemmän hiuksiinjätettävää hoitoainetta) tuli pumpattua kolme annosta. Harjasin hiukset läpi, kun ne olivat melkein kuivat. Tässä vaiheessa kiljaisin riemusta, koska huomasin pumppupullon kertovan, että tuotteessa on sekä lämpö- että UV-suoja. Pisteet kotiin siitäkin!<3 Aine tuntui pehmentävän hiuksia hoitoaineen tavoin ja se myös teki niistä hieman helpommat kammata auki. Niin ja hyvä tuoksukin tarttui tukkaan.:)

Psst! Vinkkinä tuuheampi hiuksia himoaville, että kannattaa kuivumisen aikana pörröttää hiuksia juurista sormilla. Näin ne eivät kuivu lyttyyn tai klimppiin, kuten muotoilunesteen tms. kanssa helposti käy.

Kun hiukset olivat täysin kuivat, harjasin ne kunnolla läpi ja avasin vahapurkin. Oranssi, hieman kimalteleva, hyytelöä ulkonäöltään muistuttava voide tuoksuu mandariinilta ja on ehkä tyttömäisin vaha, johon olen törmännyt. Vaha lupaa kevyttä pitoa ja kiiltoa, tosin en tällä harjalla odottaisikaan vahvaa pitoa. Se on lähes mahdotonta hiuslakkojenkin suhteen, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kuitenkin, lämmitin vahaa hetken käsissäni ja silotin sillä hiusteni pinnan eli kaikki pörröt ja lentelevät suortuvat.

Psst! Sivele ensin suurin vahamäärä käsistäsi hiusten latvoihin, ettet vaan luo vahingossa rasvaista lookia tai vielä pahempaa – jätä vahaklönttejä kampauksesi päälle.

Viimeiseksi kävin lakkapullon kimppuun. Lakka markkinoi itseään silottavana ja kiillottavana ja sitä se enimmäkseen onkin. Pitoa ei juurikaan löydy, mutta muotoilunesteen ja vahan ansiosta kampauksessa on jo volyymia ja pitoa. Ainut, mikä jäi kaipaamaan lakalta pitoa, oli otsatukkani. On muuten nyt todella pienestä kiinni, etten askartele tuosta koristehärpäkkeestä itselleni kännykkäkorua.;)

Psst! Tässä lakassa tuoksu säilyy hiuksissa niin pitkään ja voimakkaana, että et tarvitse hajuvettä.

smoot´n chic -hiukset

Arvatkaa harmittaako nuo raksamiesten aiheuttavat silmäpussit, kun tämänkin kuva olisi muuten ollut nätti? No ei varmaan! melkein tekisi mieli opetella muokkaamaan kuvia ihan tosissaan. Tuossa ylemmässä kuvassa näkyy siis lopputulos, mikä ei ihan täysin vakuuta, sillä parvekkeella tuuli kuvanottohetkellä. Siitä johtuu siis tuo hiusten lentely. En suinkaan lakannut niitä tuohon asentoon.;)

zoomtukka2

Tästä lähikuvasta näkyy hiusten pinta hieman paremmin. Tosin ihmisten on varmasti vaikea keskittyä hiuksiin, kun kuvan mallilla on vuosituhannen typerin ilme. Kuinka osasinkaan!<3 Kokonaisuudessaan siis tykkäsin myös tästä sarjasta kovin ja otan sen käyttöön heti (kulkematta varastolaatikon kautta).

Tämä tuotetestailu on kyllä sen verran mukavaa puuhaa, että tästähän ottaisi itselleen vaikka ammatin. Samalla löytyy aina uusia suosikkituotteita ja myös niitä, joista tietää varoitella kavereita ja lukijoita. Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille, tämä tyttö jatkaa nyt huonekalujen kantamista makuuhuoneeseen. Peace and love!