Nyt alkaa sitten se odotettu ekoiluviikko, josta olen saanut kyselyjä jopa sähköpostitse. Päätin toteuttaa viikon niin, että käsittelen joka päivä yhtä tai muutamaa ekologista valintaa, jotka toteutuvat minun elämässäni ja arjessani. Ekotekstejä tulee siis tällä viikolla seitsemän, jos kaikki sujuu suunnitelmieni mukaan. Alunperin suunnittelin kokeilevani erilaisia ekologisia valintoja, joita en ole ennen testaillut, mutta niitä ei sitten ollutkaan kovin montaa, joten toten totesin tämän paremmaksi tavaksi käsitellä asiaa. Ja voihan sitä pitää sitten vaikka erillisen ekotestailuviikon, jos innostun testailusta jossakin välissä.:)

I love you planet earth

Tällä viikolla esittelen yksinkertaisia askelia kohti ekologisempaa elämää. Joillekin nämä saattavat olla arkipäivää, toisten elämä taas on aivan toisesta äärilaidasta. Tarkoitukseni ei ole esitellä itseäni pyhimyksenä (varsinkaan, kun en sellainen ole) tai moralisoida ketään, vaan vastata kysymykseen: “Kuinka minä edistän ekologista elämäntyyliä omilla valinnoillani?” Tiedän, että shoppailu on suurin syntini tällä alalla, joten pyrin aktiivisesti kompensoimaan sitä muilla teoillani. Kukaan ei ole täydellinen eikä tarvitse ollakaan.:)

love my planet

Psst! Loin näille maailmanpelastusyrityksilleni oman kategorian. Se löytyy blogin sivupalkista nimellä love the planet ja siirtelen sinne hiljalleen ehkä noita vanhempiakin tekstejä.:)

(kuvat täältä ja täältä)