Hyvää huomenta, rakkaat lukijat! Vääntäkäähän tietokoneidenne kaiuttimien äänenvoimakkuusnapit kaakkoon ja käynnistäkää alla oleva video tunnelman luomiseksi. Kyllä, nyt siirrytään seuraamaan jalkapallon MM-kisoja Afrikkaan!<3

Eräs suosikkikolajuomistani eli Pepsi Max in yksi 2010 vuoden FIFA World Cupin (South Afrika) virallisista sponsoreista ja tällä kertaa yhteistyötä tehdään jalkapallotähtien kanssa vartalomaalauksen muodossa. Afrikka-teemainen markkinointitempaus tempasi minutkin mukaan ja päätin hullutella Henryn, Messin, Lampardin, Torresin ja Drogban tapaan maalaamalla itseni. Liikkeellä on villi huhu että tällä kampanjalla koitetaan nokittaa toinen suuri virallinen sponsori eli Coca-Cola ja epäilen, että se onnistuu varsin helposti.;)

Thierry-Henry-pepsi

maalatut kasvot

Lionel-Messi-pepsi

kasvomaalaus


Frank-Lampard-pepsi

kasvomaalaus1

Fernando-Torres-pepsi

mm-huuto

Didier-Drogba-pepsi

mm-pose

Vartaloani en lähtenyt maalaamaan, sillä niitä kuvia ei olisi voinut tänne laittaa. Taiteilin sen sijaan kasvoni edustuskuntoon ja ikuistin ne tänne. Yhtä hurjia poseerauksia kuin pojilla en saanut aikaan, koska stressasin näiden kuvien aikaan erästä typerää ruotsin esitelmää. Toivottavasti pidätte silti panostuksestani!:) Kasvomaalit sai Pepsin kampanjaan liittyen blogini kautta.

(kuvat täältä)