Johan oli päivä! Ensinnäkin, söin viimeksi yhden aikaan, joten fyysinen kuntoni on aika surkeassa jamassa tällä hetkellä. Vatsaan sattuu ja ajatuskin syömisestä ärsyttää, vaikka tiedän, että nyt pitäisi syödä. Ei saisi ikinä päästää nälkää näin pitkälle. Entäs se esitelmä sitten? Se meni omalla painollaan, mutta aivan liian nopeasti. Yhteiseen puuhasteluosioon ja itse esitelmään meni liian vähän aikaa verrattuna siihen tavoitteeseen, joka meille oli asetettu. Mutta kukapa ei hermostuneena puhuisi nopeasti. Pääasia, että se on ohi nyt.:) Ensi viikolla tähän aikaan on ohi myös samaisen kurssin tentti ja saatan jopa juhlistaa kurssin loppumista jotenkin. Saapa nähdä.

ristikko

Huomenna alkaa viikonloppu, mutta suunnitelmat ovat vielä hieman auki. Olisi kiva viettää aikaa täällä, mutta erään valokuvausjutun vuoksi saatan joutua matkustamaan vanhempieni luoksi yöksi tai pariksi. Pitää vielä miettiä kaikki vaihtoehtoja.

Tylipa tyhmä olo, kun ryntäsin koneelle kirjoittamaan tänne, mutta unohdin sitten sen huipputärkeän asian, joka on kaivoi mieltäni parin viimeisen tunnin ajan. Pöhkö mikä pöhkö.:) Pöhköilystä pitäville muuten tiedoksi, että huomenna aamulla tänne tulee varsin pöhkö postaus. Vinkkaanpahan vaan, että päivämäärällä 11.6.2010 saattaa olla jotakin tekemistä postauksen aiheen kanssa. Nyt sitä ruokaa ja sitten huomisia helmoja etsimään. Kiitokset kaikille, jotka viettivät monta tuntia peukut ja varpaat pystyssä!<3