Vietin viime viikonlopun Kylmäkoskella ja nautiskelin siitä maaseudun kuuluisasta rauhasta tällä kertaa oikein kunnolla. Oloni oli kuin liikaa raataneella bisnesnaisella, jonka oli vain pakko päästä hetkeksi pois oravanpyörästään. Onneksi maalle siirtyminen ei tarkoita, että pitäisi pukeutua kukkamekkoon, olkihattuun ja kumisaappaisiin. Tämä “bisnesnainen” rentoutui järven rannalla aivan omalla tyylillään.;)


vaio4

shortsit – H&M

toppi – H&M

liivi – Vero Moda

kengät – Steve Madden

hattu – Nelly

läppäri – Sony

Musta liivi ja mustat shortsit muodostivat kivan “jumpsuitmaisen” asun. Pinkit kynsilakat, korkokengät ja tietysti ihana pinkki läppäri toivat sitä kuuluisaa säpinää tähän asuun. Prinsessatietokoneeni sain viime viikolla Sonylta, koska kuten kuvista tulee näkymään, olen mukana uudessa Vaio-kampanjassa Indiedaysin ansiosta. Kaikista ihanista väreistä valitsin kaikkien suureksi yllätykseksi pinkin. Tiedän, todella ennalta-arvattavaa.:)

vaio3

En ollutkaan hetkeen käynyt seurakuntamajalla ja päätimme ystäväni kanssa ajella sinne katselemaan paikkoja ja napsimaan hieman kuvia. En muuten muista, olenko edes esitelly täällä blogissani vielä noita Steve Maddenin upeita korkkareita, mutta siinä ne nyt ovat. Pitäähän kenkien ja koneen sopia yhteen, muuten elämässä ei ole mitään järjestystä.;)

vaio5

Ihana, kun läppäreitä tehdään nykyään kaikissa sateenkaaren väreissä. Muistan vielä sen ajan, kun ihailin valkoisia läppäreitä, koska ne olivat niin erikoisia. Nyt on tilanne toinen ja jokainen voi hankkia itselleen sopivan värin koristamaan kannettavaa tietokonettaan. Valintaperusteeksi käy yhtä hyvin suosikkikynsilakan kuin autonkin väri.

vaio2

Käykää muuten ihmeessä kurkistamassa Sony Vaion kampanjasivut ja osallistumassa upeaan arvontaan. Brändisivuilta löydätte myös halutessanne tarkemmat tuotetiedot tästä uudesta design-läppäristä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kannettava Sony Vaio ja kuten huomaatte, tämä kone on osallistumisen arvoinen.:) Itse ihastuin varsinkin tämän koneen mahtavaan WEB-nappiin, jota painamalla pääsee suoraan nettiin, vaikka läppäri ei olisi edes päällä nappia painettaessa! Jos ette luota arpaonneenne, Indiedaysin lukijoille on käynnissä erikoistarjous Sony Centereissä. Ostaessanne Vaio -läppärin saatte kaupan päälle hienot  Sonyn kaiuttimet. Muistakaa vain ilmoittaa kassalla kampanjakoodi: ”Indiedays”.

vaio1

Minä jatkan tähän kaunottareen tutustumista. Voin muuten kertoa, että omat vaaleanpunaiset kaiuttimeni näyttävät aika söpöiltä tämän pinkin läppärin kanssa. Jostakin kumman syystä myös sekä kännykkäni että digikamerani mätsäävät tähän läppäriin. Ai kuka muka tykkää pinkistä ja vaaleanpunaisesta? No, ainakin minun sisäinen prinsessani!:)