Ah, vapaapäivä! Aloitin aamun kiireettömästi lenkillä ja mansikkateellä. Suihkun jälkeen tallustelin kauppaan ja aloin suunnitella päivän ruokatarjontaa. Ateriasta tulikin superherkullinen eli resepti ilmestyy tänne jossakin vaiheessa.:) Suni kanssa ei ollutkaan yhtä hyvä tuuri, sillä päivän mekon kanssa oli hieman ongelmia ja tarvitsisinkin nyt hieman apua. Tämä kolme kokoa liian iso trikoomekko on ihan kiva yläosasta, koska se laskeutuu vyötärölle, mutta tuo helma aiheuttaa päänvaivaa.


mekko5_2

Helma yltää aina polvien alle asti eikä se miellytä silmääni. Yleensä en voi sietää pukeutumissääntöjä ja muita “näin korostat vartalosi parhaita puolia” -vinkkejä, mutta nyt olisi kiva tietää, kuinka paljon tuota helmaa kannattaisi lyhentää. Eli joku, jolta sellainen visuaalinen silmä löytyy, saisi mielellään vinkata, montako senttiä tuosta napsaisen.:)

mekko5

mekko -Floyd

kengät – H&M

aurinkolasit – Lindex

Tämän mekon alle oli pakko laittaa bikinit, koska kolmiomalliset rintsikat menivät pari vuotta sitten rikki. Pitää muuten näköjään vaihtaa takaisin tiiliseinätaustaan, sillä kamerani ei suostu ottamaan kovinkaan laadukkaita kuvia näin päin. Takaa paistava aurinko vaikuttaa kai liikaa tai jotakin ja kieltämättä haluan jo parvekekalusteeni oikeille paikoilleen takaisin.

mekko5_3

Loppuilta taitaakin mennä viikonloppua varten pakkaillessa. Pakko lähteä kotiin, kun en löydä täältä Jyväskylästä itselleni kuvaajaa yhtä postausta varten. No mutta, pääsenpähän pitkästä aikaa saunaan!:) Sitä tulee aina ensimmäisenä ikävä, kun ei ole vähään aikaan käynyt maalla. Saunan ja vanhempieni lisäksi siinä tuppukylässä ei oikein olekaan mitään ikävöitävää. Kyllä tämä Jyväskylälle lämpeneminen näköjään vain jatkuu.