Varoitan jo etukäteen, etttä tämä postaus on sekava. Aina välillä jonkin postauksen kommenttilaatikossa pyydetään lähikuvaa jostakin tai vain kuvaa eri kulmasta. Kiltisti lupailen aina kuvata kohteet uudelleen, mutta harvoin muistan todella tehdä niin. Nyt muistin, mutta muistini rajoittui vain kolmeen objektiin. Jo siis muistatte pyytäneenne lisäkuvia jotakin, pahoittelen, etten ole muistanut kuvailla. Saa muistuttaa uudelleen.:)

koru ja epilaattori

Viime viikon asun rannekoru on Asokselta ja näyttää siis lähempää tältä. Helmirannekorussa on iso pääkallokoriste, joka on hieman rock ja silti tyttömäinen. Minulla on samaa sarjaa myös sormus, joka on siis tuo koriste minikoossa.

Toinen juttu kuvassa on se pienempi epilaattori, josta kirjoitin Philipsin kilpailuun (ja voitin). Tuo on siis mm. bikinirajalle suunnattu, niin sanotusti tarkempi epilaattori. Eli suomeksi vain pienempi ja näppärämpi laite.:)

ihmissudet

Viimeinen muistamani toive oli yllättäen kenkäpari. En missään vaiheessa kertonut blogissani ostaneeni näitä kenkiä, mutta eräs lukija kerran kommentoi, että jos ostin nämä, voisiko niistä saada kuvaa. No tottakai voi!:) Esittelen aina rakkaista kenkiäni enemmön kuin mielelläni. Tämä Iron FIstin kenkäpari on siis zombiekorkkareideni “serkkupari”. Ihmissudet lumosivat minut heti, joten metsästin ne eBaysta hyvään hintaan. Siitä on siis jo aikaa, mutta tämä pari odottaa edelleen korkkaamista. Luultavasti nämä kengät pääsevät neitsytmatkalleen osana (teko)nahkamekon sisältävää asua. Rock on ja sitä rataa.:)