Guccin kaftaaniEräs kesäinen vaate on herättänyt huomioni. Omasta kaapistani löytyy vain muutama kaftaani, mutta niistäkin on ollut jo suuri ilo helteisinä päivinä. Tämä tyttö ei meinaan aio viettää kesää kärvistellen, vaan nauttii jokaisesta vastaantulevasta makkarasta!:D

Pakko muuten todeta, että luin vahingossa (vaikka siis tuon otsikon itse kirjoitin), että kaftaani on kesämarsujen kaveri! Niinpä niin.;)

Kaftaani on kesämasujen kaveri

Kesän suosituimmat vaatteet saattavat olla joskus ankaria keskiverrolle suomalaisvartalolle. On tietysti olemassa ihmisiä, jotka viilettävät rannalla pakarat vilkkuen lyhyempääkin lyhyemmissä farkkushortseissa tuntien olonsa ihaniksi, mutta suuri osa ihmisistä tuntee olonsa epämukavaksi miettiessään, oliko siellä kankuissa nyt selluliittia ja kuinka paljon. Kireitä toppeja vältellään, etteivät allit korostu ja kesämekot jäävät kaappeihin, ettei reisiä tarvitse treenata kuntoon.

Onneksi tänä kesänä on myynnissä normaalia laajempi valikoima kaftaaneja. Nuo leveät, ohuesta kankaasta valmistetut tunikan sukulaiset näyttävät kauniilta ja tuntuvat miellyttäviltä iholla. Kaftaanin voi vetäistä suoraan uimapuvun päälle tai topin kanssa niitä alleja peittämään. Farkkushortsitkin armahdetaan, kun niiden päälle voi pukea pepunpeittävän kaftaanin.

Tänä kesänä kesämasut ja muut ongelmakohdat peitetään tyylillä ja kappas, voin sittenkin syödä hyvällä omatunnolla koko kesän jäätelöä ja muita herkkuja.”

(kuva täältä)