Tänään tuli siivottua niin pitkään, että pääsin pukeutumaan siisteihin vaatteisiin vasta myöhään iltapäivällä. Ajattelin sitten päästä helpolla, joten valitsin päivän helmoiksi maanantai hameen pinkin siskon. Lupaan, etten käytän loppuviikkona enää hame + tuubitoppi -komboa.:) Tämä alkaa olla jo tylsää, vaikka tykkäänkin pukeutua niin.

mekko3

hame – H&M

toppi – H&M

kengät – Aldo

korvikset – arvontavoitto

Tässä eletään nyt stressaavia hetkiä, sillä huomenna on pelottava ruotsin esitelmä. Sen lisäksi olen mukana eräässä ihanassa, mutta stressaavassa projektissa. Se selviää ensi viikolla heti alkuviikosta, mutta pakko sanoa, että pelottaa kamalan paljon, etten selviä. Varsinkin, kun kamerani ovat olleet tänään kiukkuisella tuulella. Kyllä, siis molemmat.:( Tämä meikki ei siis ollut siivouspäivää varten, vaan sen projektin testikuvia.

mekko3_2

Nyt on pakko tehdä ruokaa, sillä olen siivonnut ja riehunut tänään niin, etten ole ehtinyt syödä ollenkaan. Niinpä, aika kamalaa.:/ Ainut asia, mikä piristää tätä karmeaa päivää on se, että kauan suunnittelemani remontti alkaa vihdoin edistyä. Tänään soiteltiin vuokraisännälle ja kohta pistetään kämppä uusiksi. Kirjoittelen remontista lisää, kunhan saan aikataulut ja suunnitelmat lyötyä lukkoon. Pitäkäähän huomenna peukkuja, jotta selviän siitä ruotsimonsterista!