Voihan kuulkaa sanonko mikä! Pahamaineinen kurssi, jolla minun olisi tarkoitus oppia akateemista ruotsia, huipentuu tänään. Ensi viikolla on tentti, mutta minulle tämä suullinen esitys on kurssin kohokohta eikä todellakaan positiivisessa mielessä. Jos jotakin kieltä ei vain osaa, tuskin kukaan tahtoo sillä kielellä pitää kemiasta esitelmää? No niinpä. Illalla, kun palaan kotiin kahdeksan aikaan, pahin on ohi ja silloin nautiskelen mukillisen rentouttavaa teetä. Jos siis olen vielä hengissä.

mekko4_2

Päivän stressiasuksi valikoitui asu kategoriasta  “kuinka näyttää huolettomalta, leikkisältä ja viralliselta samaan aikaan”. Kai se osaaminen kasvattaa itseluottamusta hurjasti, sillä en ole panikonut edes monelle sadalle ihmiselle laulamista näin paljoa.:/ Eksyin jälleen takaisin valittamiseen, säälittävää. Ensi viikon jälkeen tämä kurssi on ohi, joten koittakaa kestää panikointiani sinne asti.

Tänäänkin toteutin helmaviikkoa hameella, mutta olen valinnut jo muutaman mekon loppuviikoksi eli asiaan on tulossa muutos.:) Testailin tänään myös minikorkoja (kitten heels) pitkästä aikaa, ne kun ovat kovasti tulossa takaisin. Noista vaaleanpunaisista kiilto(teko)nahkakengistä olen kyllä tykännyt aina, vaikka niissä onkin muka-epätrendikäs terävä kärski ja olematon korko. Minusta kengät ovat ihanat. (Tämä rumempi asukuva on siis korkojen vuoksi tässä, yleensä jätän nuo jumitusilmeet julkaisematta.)


mekko4

hame – H&M

toppi – SisterS Point

kengät – Seppälä

Huhhuh, pitäkäähän ne peukut pystyssä, etten pyörry tai tee muuta noloa! Onnistumismahdollisuudet ovat niin pienet, ettei niihin kannata edes panostaa.:) Haha, positiivisuus kunniaan ja sitä rataa! Hej på dej!