Vihdoinkin pääsen kirjoittamaan rantatyyleistä. Ruotsin kurssi alkaa olla ohi ja nyt saatan ehtiä hyvällä tuurilla itsekin nauttimaan auringosta. Rannallekaan ei mielellään lähdetä suoraan sängystä, joten rantatyylejä on hyvä miettiä hieman etukäteen.:) Vai onko siellä joku, jonka mielestä aurinkoa voi ottaa vaikka vanholla rintsikoilla ja pikkuhousuilla?

linea-bandeau-bikini-at-house-of-fraser-980061539

Kesän parhaat rantatyylit

Kesä ja hellekelit ovat vihdoinkin täällä, joten jaan mielelläni kanssanne tämän kesän kolme parasta rantatyyliä.

Etninen rantatyttö hankkii itselleen itämaisin koristein tai vaihtoehtoisesti suurin printein koristellun uima-asun. Jättimäinen rannerengas tai herkullisen värinen saronki gladiaattorisandaalien kera ovat tämän tytön tunnusmerkkejä. Loppukesästä etnisen tytön iho hehkuu hyvin todennäköisesti hänen kultaisiin koruihinsa sopivan ruskeana.

Romanttisen tyylin tunnistaa usein punasävyisestä uima-asusta ja suloisista pitsiyksityiskohdista. Punavalkoinen on väriyhdistelmä, jonka löytää jostakin asusteesta tai vaatekappaleesta, jota tämä tyttö kantaa mukanaan. Pin up -tyyliset rantavarusteet, kuten valtava aurinkovarjo, paljastavat romantikon sijainnin.

Rokkaavan rantamimmin uima-asu on aika varmasti musta. Älä silti ylläty, jos törmäät auringossakimaltaviin niitteihin tai pääkalloprinttiin. Tämän hurjapään kasvoilta löytyvät rannan ainoat vedenkestävät rajaukset.

Ja nyt rannalle siitä!”

(kuva täältä)