rubix_cube_and_colourful_nails_by_booshdollEi vieläkään kameraa tai kuvia! Onneksi viikonloppuna on viileämpää, joten ei harmita olla sisällä ja naputella rästihommia. Niitä on valitettavasti vähän kertynyt tämän hermolomani aikana. Kesälomanikaan ei ala vielä viikkoihin, joten valo tunnelin päässä on heikkoa. Grillailen tämän illan kaverini luona, joten ajattelin pistää edellisen Keskisuomalaisen juttuni tänne ennen kuin unohdan sen kokonaan. Tästä aiheesta on tulossa muutenkin pari postausta lähitulevaisuudessa.:)

Kynsilakkakoukussa

Vaate- ja asusteintohimoni on laajentunut kynsilakkoihin. Hyllyssäni koreilevat melkein kaikki sateenkaaren sävyt ja hamstraamisen sijaan olen opetellut käyttämään niitä. Kynsilakkanoviisi voi oppia mestariksi muutaman yksinkertaisen askeleen kautta.

Askel yksi on lakata kynnet kiiltäviksi värittömällä lakalla. Se ei kiinnitä huomiota, mutta tekee yleisilmeestä huolitellun. Saman tekee nudelakka, joka on samalla kuuminta huutoa muiden nudejuttujen ohella.

Toisessa vaiheessa totutellaan vaaleisiin sävyihin, jotka sointuvat kauniisti asun elementteihin. Esimerkiksi ruskean nahan kanssa sopii maitokahvin sävyinen lakka.

Seuraavaksi hypätään klassikoihin ja opetellaan käyttämään kirkkaanpunaista lakkaa, rokahtavaa mustaa sekä hempeän vaaleanpunaista.

Tiedät olevasi valmis viimeiseen vaiheeseen, kun asuun sointuvan tai klassisen lakan sijaan tahdot lakata kyntesi asusi kanssa riitelevällä sävyllä. Mikäpä piristäisi pinkkiä kesämekkoa tehokkaammin kuin neonvihreinä hehkuvat kynnet.”

(kuva täältä)