Palailin juuri Helsingistä, mutta jätin sitten kamerani kaverin laukkuun eli matkakuvat siirtyvät tulevaisuuteen. Niiden sijaan löysin viikonloppuna otettuja kuvia pienen postauksen verran.:) Uudet hiukset vilahtivatkin jo kissapostauksessa, mutta tässä ne näkyvät vähän paremmin. Nyt on siis päässä tummaa punasta ja kuten kasarikampaus kielii, otsatukkaa kasvatetaan aktiivisesti pois.


kotona

Vierailin viikonloppuna suosikkikaupungissani ja äiti pakotti räpsimään kunnon turistikuvia. En suostunut ottamaan kuin muutaman, mutta ikävä tässäkin tulee, kun näitä katselee. Hämeenpuistossa mekkoni helmat pysyivät juuri ja juuri alhaalla, kun tuulenpuuska päätti helpottaa hellettä hetkellisesti. Oli muuten ihana sää, vaikken yleensä soijamarinadista tykkääkään.;)

hämeenpuisto2

Jyväskylä tuntuu nykyään enemmän omalta kuin ennen, mutta kuljeskelen silti mielelläni Helsingissä ja Tampereella. Olen ikäni luullut pitäväni vain pienistä paikoista, mutta yllättäen isommat kaupungit alkavat kiehtoa. Ulkoimaiden metropoleissa en ole vieraillu, joten kaipa sekin on kohta edessä. Välivuosi ulkomailla saattaisi tehdä terää.

hämeenpuisto1

Kivoimman kuvan nappasin entisestä koulustani eli Tampereen yhteiskoulun lukiosta. Jos joku haki nyt sinne lukioon, toivon sydämestäni, että pääsette sisään. Tuo koulu muutti elämäni täysin!<3 Sen parempaa lukiota tuskin voi olla.:)

tyk

Loppuun vielä kuvatodiste siitä, etteivät ne paljon kehutut hovikuvaajatkaan aina saa aikaan kovin onnistuneita kuvia. Vika saattoi tosin olla myös nälkäisessä mallissa!:D
dorka

Nyt raivolla purkamaan uusimpia eBay-paketteja, Ikean ostoksia sekä muita tavaroita. Oli jälleen aivan mahtava reissu! Kiitokset kaikille, jotka olivat siinä osallisina. Niin ja niitä kuvia tulee myöhemmin, lupaan sen.:)