rajatieto ylimielinenToivon, ettei minun tarvitsisi sanoa tätä, mutta koska lukijoiden joukosta löytyy aina muutama tiukkapipo, tyydyn toteamaan, että tämä juttu on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, kyse on henkilökohtaisista mielipiteistäni ja kyllä, käytän itsekin pari kertaa vuodessa legginssejä.;) Nyt on jo kiire junalle, joten ei tämän enempää alkuhöpinöitä tällä kertaa!

Kesätyylin kompastuskivet

Katselin tänään tunnin verran kesäisten ihmisten massaa terassilta. Jyväskylän kävelykatu antaa hyvän läpileikkauksen siitä, miten ihmiset helteellä pukeutuvat. Tämän katsauksen inspiroimana päätin kesäisten tyylivinkkien sijaan vinkata, miten minusta ei kannata pukeutua.

Rakkaat kesäihmiset, älkää survoko kesäkenkiinne paksuja sukkia. Oikeastaan voisitte välttää sukkia kokonaan, jos ette suostu kokeilemaan niitä huomaamattomia kesäsukkia. Voisitte myös ymmärtää jo, etteivät legginssit ole housut. Peittäkää ne takapuolenne.

Olkaa kilttejä, älkääkä tunkeko itseänne liian kiresiin vaatteisiin, se ei ole kaunista katseltavaa. Muutenkin vaatekaappeja voisi vähän päivittää, sillä valitettavasti se, että vaate on ehjä ei tarkoita, että se näyttäisi hyvältä.

Tärkein ohje on kuitenkin se, ettei anna jonkun auringonpistoksen suututtaman muotitoimittajan vaikuttaa elämäänsä, vaan nauttii kesästä juuri niissä vaatteissa, joissa parhaiten viihtyy.”

(kuva täältä)