Sain vihdoinkin kamerani takaisin ja siirrettyä alkuviikon reissukuvat koneelleni.:) Aloitetaanpa heti riemukkaalla kuvalla, jossa innostunut nuori nainen hymyilee Ikean parkkipaikalla. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että kivaa oli, mutta kuvaajanani toiminut kaverini ei oikein hiffannut asukuvien syvintä olemusta eli sitä, että kuvassa täytyy näky sekä kengät että pää. Ainut kokovartalokuva oli sitten varustettu yrmyilyilmeellä, joten tässäpä se nyt on.

ikeassa

toppi – H&M

housut – H&M

koru – Seppälä

kengät – H&M

Hotellille päästyämme vaihdoin ylleni iltavaatteet. Toimintasuunnitelmamme oli käväistä Monkin ja Weekday avajaisissa, joten en ihan kehdannut rynniä sinne noissa armeijashortseissani.;) Niiden tilalle puin mustan monitoimimekkoni kaksoissiskon. Mustaa pidin neljä päivää putkeen, mutta tämä vaalea versio on kyllä vähintään yhtä ihana. Hiukset kiharsin jo aamulla ja kampasin otsatukan sivulle.


avajaisasu

mekko – American Apparel

kengät – Steve Madden

laukku -H&M

niittikorut – KappAhl

rannerengas – 2nd hand

Monkin avajaisista ei ole juurikaan kuvia, Weekdayn avajaisista pyöreät nolla kappaletta. En oikein ihastunut mihinkään, ellei noita ihania karvaoravia lasketa. Melkein lankesin viemään yhden kotiin!:D

karvamarsut

Monkissa hengailin tuttuun tapaan Sallan kanssa. Salla pakotti ottamaan peilikuvia, joten nappasin rekvisiitaksi jytyn tikkarin. Se oli niin kestävä, etten saanut syöyä sitä koko iltana loppuun.

P5180331-520x390

Tarjolla oli myös muuta pientä ja makeaa. Eniten ihastuin kuitenkin ulkoa löytyneeseen popparikoneeseen. Ah, popparit ovat parasta maan päällä!<3

herkut

Kiersimme molemmat kaupat avecini ja Sallan kanssa, mutta en löytänyt itselleni oikein mitään. Säästyivätpähän rahat ja sain keskittyä syömiseen ja juomiseen. Kävin kuitenkin seuraavana päivänä vielä pikaisesti Weekdayssa, mutta silloinkin ihmismassat pelottivat minut pois.

IMG_0640

Ulkona harrastettiin blogikuvien napsimista. Pistin tämän kuvan tänne, koska tästä näkyy hyvin tuo hiusteni nykyinen sävy.:)

kuvaussessio

Jotakin kiinnostavaa sentään löysin Monkista…

hatut

… nimittäin söpöjä olkihattuja! Pitihän niiden kanssa ottaa sitten kunnon tiimikuva.;) Tässä vaiheessa Jonnakin oli jo päässyt töistä luoksemme. Karmea, miten noita tyttöjä tulee aina ikävä, jos ei vähään aikaan ole mitään yhteisiä tapahtumia.

hattujengi

Tuli mieleen, kun katselin tuota seuraavaa kuvaa, että mihinköhän survoin tuon oman Weekdayn kassini. Tuntuu, että tuolle reissulle hukkui vähän kamaa, mutta ei voi mitään. Kivaa oli silti.:)


P5180346-520x390

Loppuillasta Stevenit alkoivat painaa sen verran, että suoritin pikaisen kenkienvaihto-operaation. Ennen Monkiin palaamista kävimme tietysti napsimassa ranskalaisia terassilla!:D Tämä kuva on siis Monkin toiselta vierailulta.

P5180361

Mitäs muuten tykkäätte huijauksestani? Vaihdoin leopardikuvioidet Maddenit leopardikuvioisiin ballerinoihin. Eipä tainnut moni edes tajuta tuota vaihtoa. Pituudestani vain katosi yllättäen kymmenisen senttiä.;)

huijaus

Avajaisista suuntasimme kaupungille. Fiilis oli niin kesäinen, että meinasin lähteä lentoon!<3 Ai niin, tässä vaiheessa voisin mainita, että osa kuvista on pöllitty muilta bloggaajilta. Mm. Sallalta ja Nadjalta tarkemmin sanottuna.

P5180369-520x693

Siirryimme puistoon hengailemaan ja evääksi ostin kahvia ja pullan Mäkkäristä. Oli muuten nannaa.:)

iltapala

Juoruilimme hetken aikaa ja kun alkoi tulla viileä, siirryin supercooliin valeasuuni eli avecini aurinkolaseihin.

supercool

Yön nukuimme Ompussa ja seuraavana päivänä valloitettiin vähän kauppoja. Shoppailuni rajoittuivat kuitenkin Ikeaan, joten eipä tässä ole oikein mitään esiteltävää.:) Nyt äkkiä syömään ja pukeutumaan. Tänään vietetään ystäväni syntymäpäiväjuhlia, joten illasta tulee jälleen kiireinen. Palaillaan!