Philipsin haasteen ensimmäisen ja toisen kesäsäärijutun jälkeen tahdoin kokeilla jotakin erilaista. Ei muotifaktoja, tyylivinkkejä tai muutakaan asiallista, vaan täyttä saippuaa ja niin sanottua puppua. Tämä juttu on ollut mielessäni heti kilpailun alkamisesta, mutta päätin jättää tämän julkaisun viimeiseksi, sillä tämän jälkeen aiemmat jutut tuntuvat tylsiltä. Saanko siis esitellä agentti Sulosäären!;)

Olen agentti Sulosääri ja olen juuri nukkunut pommiin. Tuijotan kelloa leuka auki. Miten tuo rakkine kehtaakin temppuilla näin tärkeänä päivänä? Järjettömän komea ja vaarallinen kaksoisagentti on pyytänyt minut illalliselle, mutta parin tunnin valmistautumisajan sijaan vanha herätyskelloni suivaitsi soida vasta nyt. Kymmenen minuutin kuluttua agentti Smith saapuisi noutamaan minut kaupungin hienoimpaan ravintolaan. Tähän kiireeseen auttaa vain ihme.

Sukellan pikaiseen suihkuun, mutta en pese hiuksiani. Tämän pehkon kuivaamiseen menisi ikuisuus, joten sutaisen hiukseni seksikkäälle nutturalle niskaan. Onnekseni osaan loihtia kasvoilleni pikameikin muutamassa minuutissa, tällaisessa kiireessä luotan aina mustaan mascaraan ja tulipunaisiin huuliin.

Kello näyttää aikaa olevan enää kuusi minuuttia. Pukeudun nopeasti mustaan kietaisumekkoon, joka korostaa kauniisti sekä kapeaa uumaani että sääriäni. Pidensin ne ovelasti kymmenen sentin koroilla. Tuomionhetkeen on aikaa enää viisi minuuttia.

Mitä nainen, jonka tehtävä on hurmata vaarallinen kaksoisagentti, saa aikaan viidessä minuutissa. Tietysti hehkuvat sääret! Koska pikaiseen suihkuuni sisältyi nopea vartalonkuorinta ja jalkani ovat kuivuneet meikkauksen aikana, kaivan samettirasiasta esiin kalleimman aarteeni. Philips Satin Perfect -epilaattori on pelastanut minut useita kertoja ja se saatehdä niin tälläkin kertaa. Ajelen sääreni ennätysajassa ja levitän niille kullanhehkuista kosteusvoidetta. Kuulen kolinaa rappukäytävästä ja vilkaisen kelloani. Täsmällinen mies, minulla on enää minuutti aikaa.

Suihkaisen niskaani suosikkituoksuani ja vilkaisen viimeisen kerran peiliin. Vaikka huulipuna kuluisikin illallisen aikana, sileät sääreni takaavat, että kaksoisagentin huomio pysyy kiinnittyneenä minuun. Ja kun kerran pääsen niskan päälle, mies suostuu vuokseni mihin tahansa. Kyllä, epilaattorilla voi hallita maailmaa. Pitäkää se mielessänne, tytöt.;)

Philips Satin Perfect -epilaattori

Itse epilaattori (kuvassa) on tuttua Philips-laatua ja se täytti odotetusti kaikki toiveeni, mutta minikokoinen bikinirajalle ja muille vaikeammille paikoille suunnattu epilaattori yllätti iloisesti. Mietin ensin, mihin sellaista edes tarvitsee, mutta nyt olen koukussa. Kiitokset näistä! Pakko sanoa tähän loppuun, että jos voitto napsahtaa, pyörryn varmaan onnesta. Hemmottelulahjakortti olisi tällä hetkellä unelmien täyttymys!:)