Tämä postaus piti julkaista jo viime viikolla, mutta kuvien kanssa oli ongelmia. On siis aika esitellä se mekko, jonka silittämiseen kului ikuisuus ja jonka pääsin korjaamaan jo ennen ensimmäistä käyttökertaa. Se mekko oli kaiken vaivan arvoinen, sillä se mekko on täydellinen!:) Keltainen ja täydellinen.

keltainenmekko2

Ihana babydoll-mallinen mekko hurmasi minut röyhelöitä tulvivalla alaosallaan ja kaikkien yllätykseksi täydellisen keltaisella värillään. Tiedän, että kun rusketun kesällä, tuo sävy näyttää aivan vastustamattomalta. Aionkin pitää hiukseni tummina ja luultavasti pitää ne kiharina kesän ajan. Se tarkoittaa siis sitä, että aamulla vain puristelen luonnonkiharat kuosiin ja siinäpä se.:) Kesätukan on oltava ehdottomasti helppo eikä tukassani tule olemaan muuta vastusta, muuta kuin otsatukan piilotus, kunnes se on tarpeeksi pitkä. Silloin leikkautan hiuksiani edestä hieman kerroksittain ja otsatukka sulautuu malliin. Kunnianhimoiset ovat suunnitelmat, mutta saa nähdä, miten on toteutuksen laita.
keltainenmekko1

Takana mekossa on jousto-osa, minkä ansiosta mekko istuu kauniisti yläosasta. Vaikka röyhelöt tuovat alaosaan volyymia, mekko ei saa sen sisällä olevaa tyttöä näyttämään rantapallolta Mitä nyt ehkä vähän pääsiäistipulta. Mutta hei, sentään söpöltä pääsiäistipulta!:D

keltainenmekko4

Joskus käy niin, että kuvattava on liian hidas eikä ehdi juosta kuvaan. Oli tärkeämpääkin tekemistä tai jotain…

keltainenmekko3


mekko – H&M

sandaalit – Linzi Shoes

korvikset – Ur & Penn

Hetkeä ennen viimeisen kuvan ottamista tajusin, että viileässä kevätilmassa seisominen puolialasti ei onnistu kauaa ilman seurauksia ja repesin nauruun. En halua ajella julkisilla paikoilla pitkät päällä, jos tiedätte mitä tarkoitan.;) Tuossa mekossa sellainen on vähän liiankin helppoa, jos ilma on vähänkään viileä. Jonain päivänä saan sen ihanan mustan rotsin ja käytän sitä tuon mekon kanssa. Ah, siitä tulee ihanaa!

nännitpiiloon.com

Mekon käyttämisen mahdollistivat Lindexiltä hankitut nännisuojat. Sinä päivänä, kun Seppälän versioiden nimi secret nipple covers lakkaa naurattamasta minua, olen aikuinen. Onneksi tuo toimii vielä hyvin ja hymy oli herkässä, kun kuvailin tätä pakettia teille!:D Geelipiparit rocks. Tuon mekon alle ei vaan oikein ole oikean mallisia  ja värisiä rintsikoita, ei ainakaan allkirjoittaneen alusvaatekorissa.