Mistä tietää, että omistaa naurettavan pienet jalat? Siitä, kun kenkälaatikko on melkein yhtä leveä kuin pitkä eli muistuttaa malliltaan neliötä! Jalkani ovat lyhyet, mutta leveät. Räpylöitä myydään siis tämän mallisissa bokseissa.;)
laatikko

Niin, ei näitä kenkälaatikoita ihan itsestään ilmesty eli minulla saattaa olla teille kerrottavaa. Vaikka kuinka sanoin, että ostan jatkossa vain aidoista materiaaleista tehtyjä laukkuja, kenkiä ja asusteita, ratkesin rakastumaan tekonahkaisiin korkkareihin. Katselin niitä viime viikonloppuna DinSkon seinällä, mutta päätin jättää kengät sovittamatta tarkistettuani materiaalin.

niitit

Kengät jäivät kuitenkin vaivaamaan mieltäni ja sovitin niitä tällä kertaa. Sain jotenkin vakuutettua itseni siitä, että kenkien niitit suojelevat tekonahkapintaa(:D) eivätkä kengät tule siksi kulumaan rumasti. Niinpä varmaan. Todellisuudessa ihastuin peilikuvaani niin, että kiikutin kengät kassalle. Nämä korkkarit rokkaavat jalassa!:) (Kuvassa kengät eivät todellakaan rokkaa, kiitokset siitä maailman paskimmalle valaistukselle ja huonolle pokkarille.)

niittikorkkarit

Olen tykännyt aina niiteistä ja vaikka ne kuinka olisivat muotimaailmassa gone with the wind, tulen jatkossakin tykkäämään niistä. Muoti muuttuu, tyyli jää. Ihastumiset menevät, mutta rakkaus pysyy.:)