TUOTTEET SAATU / THE BODY SHOP & NIVEA

*LINKIT KAUPALLISIA

Ensi viikon keskiviikkona alkaa joulukuu. Voitko uskoa? Mihin tämä marraskuu muka taas ehti kadota! Joka vuosi hukkaan marraskuun enkä muka ole tehnyt yhtään viimeisen neljän viikon aikana. Olen kuitenkin innoissani alkavasta joulukuusta, koska pääsen avaamaan joulukalentereiden luukkuja aamuisin. Tänä vuonna joulukalenteri aikuisille oli suorastaan kalenterinmetsästyksen teema, sillä jostakin syystä lapseni tahtoi vain suklaakalenterin eikä mitään järkyttävän isoja LEGO-viritelmiä.

Joulukalenteri on minulle kuin iso määrä suosikkibrändin tuotteita hyvään hintaan. Tietysti tarjoushaukkana käännän tämäkin perinteen koskemaan rahaa ja säästämistä. Tietysti 50€ joulukalenteri tuntuu ajatuksena kalliilta, mutta jos tuotteiden arvo kalenterissa onkin esimerkiksi 150€, hintaa katsookin jo ihan toisin silmin. Aikuisten kalentereista valitsen itselleni usein joko kosmetiikka- tai kahvikalenterin, joinakin vuosina jopa molemmat. Tässä listauksessa on mukana sekä kalentereita, joita omistan, että sellaisia, joista haaveilen. Vielä ehdit tilata itsellesi aikuisten joulukalenterin, jos et ole sitä vielä tehnyt.

The Body Shop: Share Love & Joy Ultimate Joulukalenteri

The Body Shopin himoittua kalenteria saa tänäkin vuonna monessa eri koossa. TBS-kalentereissa on valtava määrä sekä matka- että täysikokoisia tuotteita ja sanoisinkin, että tässä kalenterissa on paras hinta-laatu -suhde! Viime joulun kalenterin sisällön käyttämiseen kului minulta aika tasan vuosi eli tällä pärjää jo pitkälle vuoteen 2022. Tänäkin vuonna pahvisen kalenterin saa avattua kauniiksi olohuoneen katseenvangitsijaksi. Saat tilattua joulukalenterin netistä *TÄÄLTÄ.

Nespresso x Johanna Ortiz -joulukalenteri Vertuo

Tällainen minulla on ollut useana vuonna! Joulukuun alussa tai marraskuun lopussa julkaistaan yleensä ihania kausimakuja, joita löytyy kalenterinkin luukuista. Luukuista 1-23 tulee kahvikapseleita, mutta jouluaattona luukussa odottaa isompi yllätys. Mikäs sen ihanampi mielikuva kuin ajatus itsestä istumassa keittiössä kahvikuppi kädessä. Ulkona leijailevat lumihiutaleet ja kahvikupista nousee huumaava tuoreen kahvin tuoksu. Vihdoin joulukalenteria saa näillä isommilla Vertuo-kapseleilla, joka vuosi tätä ei ole muistaakseni ollut. Tarvitseeko edes erikseen sanoa, kuinka kaunis tämä kalenteri on? Osta joulukalenteri helposti TÄÄLTÄ.

Sinful: Classic Joulukalenteri

Kalenterivalikoiman musta lammas tulee Sinful-nettikaupasta. Tätä kalenteria voi avata yksin tai kumppanin kanssa yhdessä. Seksuaaliterveys on tärkeä osa hyvinvointia, joten päivittäisten lahjojen sekä vinkki- ja ohjekirjan yhdistelmä pitävät huolta, ettei joulukuu ole vuoden synkin kuukausi, vaikka emme saisikaan lunta. Tämän voisi ostaa porukalla jollekin ystävälle tai ennakkojoululahjana itselleen, jos tahtoo pitää huolen omasta hyvinvoinnistaan. Jälleen kerran kalenterin myyntihinnan ja arvon erotus on suuri summa rahaa. Tästä löytyy myös isompi Deluxe-versio, joka sekin myytiin viime vuonna nopeasti loppuun. Osta halutessasi joulukalenteri verkkokaupasta *TÄÄLTÄ.

NIVEA: Giftpack Advent Calendar

Ah, vanha kunnon NIVEA! Vaikka käytän nykyään 99-prosenttisesti luonnonkosmetiikkaa, on NIVEA-tuotteilla aina erityinen paikka sydämessäni. Taltutin klassikkovoiteella eli peltirasiassa myytävällä Creme-voiteella ensimmäisen suunympärysihottumani, samoin se on toiminut kasvonaamiona paukkupakkasilla. Tämä ikoninen ihonhoitotuotemerkki on vaan sellainen, että siihen voi aina luottaa. Voit ostaa joulukalenterin helposti *TÄÄLTÄ.

Joulukalenteri – Lakrids by Bülow

Namskis! Tästä unelmieni herkkukalenterista on olemassa todella monta versiota, jotta mukaan voi valita juuri omat suosikkilakunsa. Ideana on, että kalenteri sisältää artesaanilakritsia, mutta kalenterin mukana tulee kaupan päälle vielä purkki tai useampi kausi- tai klassikkomakuja. Omia suosikkejani ovat olleet suolakaramelli ja banaani. Lakridsin herkkuja ostan ehkä kerran vuodessa, sen verran hintavia ne ovat. Ja silloinkin siis yleensä lahjaksi muille. Voit ostaa joulukalenterin helposti TÄÄLTÄ.

Mikä joulukalenteri sinulla on tänä vuonna? :)

(KUVAT VALMISTAJILTA)